Δείτε όμορφες στιγμές από τη ζωή της άτυχης γυμνάστριας που δολοφονήθηκε στην Καλαμάτα

Δείτε όμορφες στιγμές από τη ζωή της άτυχης γυμνάστριας που δολοφονήθηκε στην Καλαμάτα

Δείτε τα βίντεο με την Ελίνα - Η συγκλονιστική μαρτυρία του Αρχιμανδρίτη Φίλιππου Χαμαργιά - Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τα πραγματικά αίτια της δολοφονίας

Δείτε όμορφες στιγμές από τη ζωή της άτυχης γυμνάστριας που δολοφονήθηκε στην Καλαμάτα

Στα παραπάνω βίντεο βλέπουμε την άτυχη Ελίνα, σε χαρούμενες στιγμές της ζωής της. Μια νέα κοπέλα γεμάτη διάθεση για ζωή, πάλευε καθημερινά για να  καταφέρει να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα.

Αγαπούσε τη γυμναστική και το χορό από μικρό παιδί και  προσπαθούσε συνεχώς να γίνει καλύτερη. Ήταν η ψυχή της παρέας,έκανε τους άλλους να χαμογελούν και τους παρακινούσε όλους στην προπόνηση όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι δικοί της άνθρωποι. Όλα αυτά όμως έμελλε να "παγώσουν" για πάντα όταν ο 30χρονος πρώην σύντροφός της, με ένα πυροβολισμό της έκοψε το νήμα της ζωής. Ένα έγκλημα που συγκλόνισε εκτός από την οικογένεια της και όλη την Καλαμάτα. Στα στόματα όλων σχηματίστηκε  ένα αναπάντητο «γιατί» το οποίο και παραμένει, καθώς ο δράστης αφαίρεσε και τη δική του ζωή αμέσως μετά, παίρνοντας μαζί του τα μυστικά που έκρυβε στην «άρρωστη» ψυχή του.

Κλείσιμο


Την ίδια ώρα συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του Αρχιμανδρίτη Φίλιππου Χαμαργιά, από την ενορία του Αγίου Νικολάου Φλαρίου Καλαμάτας.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελίνας Βαχαβιόλου ήταν επίτροπος και η μητέρα της ενεργό μέλος της Εκκλησίας. Ζήτησαν έτσι από τον εφημέριο να τελέσει ένα τρισάγιο στο σημείο που έγινε το σκηνικό της Παρασκευής...

Ο ίδιος ο Αρχιμανδρίτης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την εμπειρία του: «Και επειδή η ανθρωπιά είναι μεγάλο πράγμα... Σήμερα το πρωί εκλήθην από τους γονείς της άτυχης κοπέλας που δολοφονήθηκε προχθές και διάβασα τρισάγιο στον τόπο του εγκλήματος. Σε ολιγόλεπτη συζήτηση που είχα με την χαροκαμένη μάνα, μου είπε "Πάτερ μου εγώ έχασα το παιδί μου... την ανάσα μου. Αλλά και το άλλο παιδί (εννοώντας τον δράστη) κι αυτό μια μάνα το κλαίει σήμερα και τη νιώθω"! Μεγαλείο χριστιανικής ψυχής! Υποκλίθηκα στη Μανιάτισσα μάνα και έφυγα σιωπηλός…».

Εξίσου συγκινητικά είναι και τα λόγια που έγραψαν όλες αυτές τις μέρες, φίλοι της Ελίνας, στο προφίλ της στο Facebook... Ενας φίλος της μάλιστα της ανήρτησε φωτογραφίες από το χωριό της.

"Ελίνα έφυγες άδικα, ήσουν σπάνιο κορίτσι, ελπίζω στον παράδεισο που θα πας να καταλάβουν την αξία σου και να σε βάλουν στην κορυφή όπως το αξίζεις. Καλό ταξίδι, το χώμα που σε σκεπάζει να είναι ελαφρύ". "Καλό ταξίδι Ελίνα... ελπίζω εκεί που θα πας να είναι πιο δίκαια τα πράγματα...". "Ελίνα ήσουν ένα κορίτσι που δεν είχες δώσει δικαίωμα ποτέ! Αγαπούσες τη δουλειά σου, ήσουν μεταδοτική, πάντα ενδιαφερόσουν για το καλό των πελατών, όλοι σε αγαπούσαν για την ενέργειά σου, τη ζωντάνια σου, τον καλό σου χαρακτήρα, τη θετικότητά σου! Θα μας λείψεις, θα είσαι πάντα στην καρδιά μας" έγραψε συνεργάτης της στο γυμναστήριο.
 
Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τα πραγματικά αίτια της δολοφονίας 
 
 
Το τι είχε διαδραματισθεί τις τελευταίες ημέρες μεταξύ τους ίσως παραμείνει άλυτο μυστήριο, αφού φαίνεται πως μόνο αυτοί οι δύο το γνώριζαν.

Ο 30χρονος δράστης και αυτόχειρας, συστηνόταν σε τρίτους, ιδιαίτερα μετά την απέλασή του πέρυσι, ως Ιταλός, καθώς γνώριζε ιταλικά, ενώ και στο facebook χρησιμοποιούσε το επώνυμο Capetano (η σελίδα του καταργήθηκε από χθες).

Ωστόσο, οι έρευνες της Αστυνομίας δεν επικεντρώνονται σε αυτό, ως το λόγο της έντασης που είχε ξεσπάσει τελευταία μεταξύ του ζευγαριού, καθώς μόνο μια μαρτυρία συγκλίνει προς τα εκεί.

Χαρακτηριστικό πάντως είναι, πως ενώ έστω και για μικρό χρονικό διάστημα είχαν σχέση μεταξύ τους, η 32χρονη τις τελευταίες ημέρες δεν ήθελε καμία επαφή μαζί του και μάλιστα είχε σβήσει ακόμα και το νούμερό του από τις επαφές του κινητού της.

Ο 30χρονος όμως πρώην σύντροφός της, όταν το βράδυ της Παρασκευής την  περίμενε έξω από το σπίτι της, είχε αποφασίσει πως δε θα δεχτεί την απόφασή της αυτή.

Να σημειωθεί, πως στο σπίτι όπου διέμενε ο 30χρονος δράστης στην Καλαμάτα δεν βρέθηκε κάτι ιδιαίτερο από την αστυνομία, ούτε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που οδηγήθηκε στην πράξη του.

Με πληροφορίες από το tharrosnews.gr 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης