Συναγερμός στα Χανιά για τέσσερις εγκλωβισμένους

Συναγερμός στα Χανιά για τέσσερις εγκλωβισμένους

Τέσσερις επιβάτες δύο οχημάτων έχουν εγκλωβιστεί εξαιτίας της χιονόπτωσης

Συναγερμός στα Χανιά για τέσσερις εγκλωβισμένους
Ειδικό μηχάνημαης αντιπεριφέρειας μαζί με την Πυροσβεστική κατευθύνονται αυτή την ώρα στην περιοχή «Φώκιες», στο δρόμο Λάκοι- Ομαλός των Χανίων, για να απεγκλωβίσουν τους τέσσερις επιβάτες δύο οχημάτων οι οποίοι έχουν εγκλωβιστεί εξαιτίας της χιονόπτωσης!

Οι επιβάτες ξεκίνησαν με προορισμό το Ξυλόσκαλο για να απολαύσουν τα χιόνια, όμως η εκδρομή κόντεψε να γίνει εφιάλτης όταν τους πρόφτασε η κακοκαιρία με το πυκνό χιόνι που έχει προκαλέσει προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων. Η Περιφερειακή Ενότητα είναι σε ετοιμότητα να βγάλει εκχιονιστικά μέσα στους δρόμους Ταυρωνίτης– Κάντανος- Παλαιόχωρα, Βρύσσες- Σφακιά και Πατσιανού- Σκαλωτή, στην περιοχή της Θερίσσου και τους δρόμους Κεραμιώ,  Βουτάς- Μύλοι, Φουρνές- Νέα Ρούματα– Αγία Ειρήνη- Πέτρα Σελί Ροδοβάνι, Κερά- Μαλάθυρο- Σάσσαλο- Μυλώνες και Λάκκοι- Ομαλός.

Ηράκλειο: Λόγω της κακοκαιρίας, στην επαρχιακή οδό Ηρακλείου – Μοιρών έγινε καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων, σε ένα από τα οποία επέβαινε μία γυναίκα που βρίσκεται στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί. Η κακοκαιρία προκάλεσε κατολισθήσεις στο δρόμο λίγο πριν τα Σπήλια στην Σκεπαστή Ρεθύμνου αλλά και στο Μπαλί, χωρίς ευτυχώς να κινδυνέψει κάποια ανθρώπινη ζωή.

Κλείσιμο
Ρόδος: Σφοδρή καταιγίδα κτυπά εδώ και λίγη ώρα το νησί της Ρόδου, κυρίως στις νότιες περιοχές. Οι δρόμοι στις περιοχές μεταξύ Ρόδου και Λίνδου έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, ενώ ο Αρχάγγελος πλήττεται από έντονη χαλαζόπτωση. Δυνατή βροχή μαστίζει και τα υπόλοιπα νησιά της Δωδεκανήσου. 

Κυκλάδες: Ισχυρές χιονοπτώσεις με παγετό με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες αναμένονται και στις Κυκλάδες, όπου ο Δήμος διαθέτει για τους πολίτες θερμαινόμενο χώρο στο ΚΑΠΗ Ερμούπολης στην περιοχή Νεάπολη για αύριο Τρίτη 6 και την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου από τις 08:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης