Κοπέλα πήγε να ζεσταθεί στο ξενοδοχείο στη Σωκράτους που πήρε φωτιά

Κοπέλα πήγε να ζεσταθεί στο ξενοδοχείο στη Σωκράτους που πήρε φωτιά

Τι λέει στο protothema.gr αυτόπτης μάρτυρας

Κοπέλα πήγε να ζεσταθεί στο ξενοδοχείο στη Σωκράτους που πήρε φωτιά
Αυτόπτης μάρτυρας δίνει μία τραγική διάσταση στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 05:30 το πρωί της Δευτέρας σε εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στην οδό Σωκράτους 71 στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την αυτόπτη μάρτυρα μία κοπέλα μπήκε μέσα στο κτήριο γιατί κρύωνε και έψαχνε μέρος να ζεσταθεί. Σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, η κοπέλα για να ζεσταθεί, άναψε φωτιά, η οποία όμως γρήγορα πήρε διαστάσεις.

Λεει στο protothema. gr ο αυτόπτης μάρτυρας: «Είδα μια κοπέλα ταλαιπωρημένη που κρύωνε πολύ. Την ώρα που περνούσα από την οδό Ξουθου την είδα να μπαίνει μέσα και να προσπαθεί να ανάψει φωτιά να ζεσταθεί. Λίγη ώρα μετά ξέσπασε πυρκαγιά στον τρίτο και τέταρτο όροφο του εγκαταλελειμμένου ξενοδοχείου. Ευτυχώς τουλάχιστον το κορίτσι δεν έπαθε τίποτα. Ήρθε η πυροσβεστική, έσβησε η φωτιά, άφαντη η κοπέλα ευτυχώς πρόλαβε να φύγει» λέει αποκλειστικά στο protothema.gr η κ. Βάσω, ιδιοκτήτρια καταστήματος καφέ δίπλα στο κατεστραμμένο από τη φωτιά κτήριο. Οπως σημειώνει κάποια στιγμή περίμενε πως κάτι τέτοιο θα συνέβαινε αφού έχει δει πολλές φορές κόσμο άστεγο να προσπαθεί να βρει κατάλυμα και να μένει στο εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο για να προφυλαχθεί από κρύο ή βροχή.


Κλείσιμο










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης