Τρόμος στη Βούλα: Ένοπλοι ληστές κλείδωσαν τη μητέρα και τα τρία της παιδιά στο μπάνιο!

Τρόμος στη Βούλα: Ένοπλοι ληστές κλείδωσαν τη μητέρα και τα τρία της παιδιά στο μπάνιο!

Οι δράστες ήξεραν καλά πότε να «χτυπήσουν» καθώς την ώρα που μπήκαν στο διαμέρισμα ο σύζυγος απουσιάζε από το σπίτι - Η γυναίκα και τα παιδιά ήρθαν αντιμέτωποι με τους κουκουλοφόρους και εκείνοι τους κλείδωσαν στο μπάνιο για να δράσουν ανενόχλητοι - Την υπόθεση ερευνά η Αστυνομία 

Τρόμος στη Βούλα: Ένοπλοι ληστές κλείδωσαν τη μητέρα και τα τρία της παιδιά στο μπάνιο!
Ένοπλοι ληστές εισέβαλαν σε διαμέρισμα στη Βούλα, κλείδωσαν τη μητέρα και τα τρία ανήλικα παιδιά στο μπάνιο και αφού άρπαξαν χρήματα κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα εξαφανίστηκαν σκορπώντας τον τρόμο και τον πανικό.


Κλείσιμο

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής. Στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου της οδού Ξενίας, βρισκόταν η μητέρα με τις τρεις ανήλικες κόρες της. Οι δράστες που πιθανότατα παρακολουθούσαν την οικογένεια γνώριζαν ότι ο σύζυγος απουσίαζε και συνεπώς ήταν η κατάλληλη στιγμή για να «χτυπήσουν». Αθόρυβα και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν τρύπωσαν στο διαμέρισμα. Όμως κάποιοι θόρυβοι έκαναν τα παιδιά και τη μητέρα να ξυπνήσουν και να έρθουν αντιμέτωποι με τους κουκουλοφόρους. Αυτοί, χωρίς να χάσουν χρόνο τους οδήγησαν στην τουαλέτα και αφού τους κλείδωσαν πέρασαν στην επόμενη φάση του σχεδίου αρπάζοντας ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Με λεία μετρητά, κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα βγήκαν έξω και χάθηκαν στο σκοτάδι. 



Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, εξετάζοντας τα μέχρι στιγμής δεδομένα και το modus operandi των ληστών, εκτιμούν ότι οι τρεις κουκουλοφόροι δεν ανήκουν στη συμμορία των Γεωργιανών που σιδερώνουν τα θύματά τους αλλά για άλλη ομάδα εισβολέων που δραστηριοποιούνται στη ζώνη των νοτίων προαστίων.  











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης