Συσσίτιο αγάπης στη μνήμη του Αντώνη Βαρδή στο Μοναστηράκι

Συσσίτιο αγάπης στη μνήμη του Αντώνη Βαρδή στο Μοναστηράκι

Είχε ζητήσει από τους δικούς του ανθρώπους, όταν θα έφευγε από τη ζωή, να προσφέρουν εθελοντική εργασία προκειμένου να βοηθήσουν συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη

Συσσίτιο αγάπης στη μνήμη του Αντώνη Βαρδή στο Μοναστηράκι
Τρεις μήνες έπειτα από τον θάνατο του σπουδαίου Έλληνα καλλιτέχνη Αντώνη Βαρδή, η σύζυγός του Φιλοθέη, αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη του, διοργανώνοντας ένα συσσίτιο για άπορους, ένα γεύμα αγάπης στο Μοναστηράκι.

Ο τραγουδιστής είχε ζητήσει από τους δικούς του ανθρώπους, όταν θα έφευγε από τη ζωή, να προσφέρουν εθελοντική εργασία προκειμένου να βοηθήσουν συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Έτσι, με αφορμή το τρίμηνο μνημόσυνό του, τελέστηκαν και τα «ψυχικά δώρα» από την οικογένεια του, τους φίλους του και τους συνεργάτες του.


Κλείσιμο

Οι άνθρωποι του Αντώνη Βαρδή, μαγείρεψαν και προσέφεραν κρητικό γαμοπίλαφο με κοτόπουλο, ενώ είχαν ετοιμάσει χαλβά σιμιγδαλένιο, για επιδόρπιο. Επίσης, μοίρασαν και διάφορα τρόφιμα όπως κρεμμύδια, ελαιόλαδο, κοτόπουλο και ρύζι.

Η σύζυγος του Αντώνη Βαρδή, Φιλοθέη



Μάλιστα, η ίδια πρωτοβουλία θα πραγματοποιηθεί και για το εξάμηνο μνημόσυνο. Και τότε θα μοιράσουν κρεμμύδια, ελαιόλαδο, πελτέ ντομάτας, συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας , κοτόπουλο , και κριθαράκι. Επίσης, το ίδιο βράδυ στην οδό Πλαταιών 55 και Παραμυθίας στο Μεταξουργείο θα γίνει συγκέντρωση με τελικό προορισμό το λιμάνι του Πειραιά όπου θα μοιραστούν μπουφάν, πουλόβερ, κουβέρτες και κάλτσες σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης