Πήρε εξιτήριο ο αντιδήμαρχος Ηράκλειου που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

Πήρε εξιτήριο ο αντιδήμαρχος Ηράκλειου που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

O Πέτρο Ινιωτάκης υποβλήθηκε την Τρίτη σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση των καταγμάτων στο πρόσωπό του, μετά την  επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους - Πλέον η υγεία του εξελίσσεται ομαλά


Πήρε εξιτήριο ο αντιδήμαρχος Ηράκλειου που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού
Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο ο Πέτρος Ινιωτάκης. Οι θεράποντες γιατροί του, βλέποντας την πορεία της υγείας του να εξελίσσεται ομαλά, αποφάσισαν να επιτρέψουν στον Αντιδήμαρχο να γυρίσει στο σπίτι του.

Ο κ. Ινιωτάκης δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στην κεντρική έξοδο του Βενιζελείου και έφυγε από άλλη έξοδο.

Ο Αντιδήμαρχος υπεβλήθη το απόγευμα της Τετάρτης σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση των καταγμάτων στο πρόσωπό του, μετά την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε την Τρίτη από αγνώστους.

Στο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσαν χθες οι γναθοχειρουργοί του Βενιζελείου, εμφανίστηκαν αισιόδοξοι πως τα τραύματα του Αντιδημάρχου θα αποκατασταθούν πλήρως, αν και θα χρειαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η αστυνομία την Πέμπτη προχώρησε στη σύσταση ειδικής ομάδας αποτελούμενη από έμπειρους αξιωματούχους της ΕΛΑΣ, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες.
Κλείσιμο

Πηγή: flashnews.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης