Κινητοποιήσεις ξεκινούν και οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ

Κινητοποιήσεις ξεκινούν και οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ

Το προεδρείο της Ένωσης Ιατρών ΕΟΠΥΥ καλεί τους συμβεβλημένους με τον Οργανισμό  σε επίσχεση παροχής υπηρεσιών προς τον ΕΟΠΥΥ από τις 8 έως τις 12 Δεκεμβρίου

Κινητοποιήσεις ξεκινούν και οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ
Oι γιατροί του ΕΟΠΥΥ παίρνουν τη σκυτάλη των κινητοποιήσεων στον χώρο της Υγείας, μετά τα διαγνωστικά κέντρα και τα ιδιωτικά εργαστήρια που ανακοίνωσαν επίσχεση υπηρεσιών Υγείας από την ερχόμενη εβδομάδα.

Το προεδρείο της Ένωσης Ιατρών ΕΟΠΥΥ (ΕΝΙ – ΕΟΠΥΥ) καλεί όλους τους συμβεβλημένους με τον Οργανισμό κλινικούς και κλινικοεργαστηριακούς ιατρούς σε επίσχεση παροχής υπηρεσιών προς τον ΕΟΠΥΥ από τις 8 έως τις 12 Δεκεμβρίου, οπότε και θα επανεξετάσουν τη στάση τους.

Καλεί, δε, τους γιατρούς να μην υπογράψουν το απαράδεκτο – όπως το χαρακτηρίζει - κείμενο της νέας συλλογικής σύμβασης.

Κλείσιμο
Η ΕΝΙ – ΕΟΠΥΥ ζητεί άμεση αποπληρωμή όλων των οφειλόμενων, τονίζοντας πως ό,τι εκτελείται πρέπει να αμείβεται χωρίς νέα κουρέματα.

Ζητεί, επίσης, επαναφορά του ισχύοντος κρατικού τιμολογίου στην αξία της ιατρικής επίσκεψης (20 ευρώ), αύξηση της δαπάνης του ΕΟΠΥΥ για την πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας στο 15% του συνολικού προϋπολογισμού, απόσυρση του κειμένου της νέας σύμβασης και διάλογο από μηδενική βάση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης