Ρόδος: Δεκάδες διαρρήξεις από σπείρα Βουλγάρων

Ρόδος: Δεκάδες διαρρήξεις από σπείρα Βουλγάρων

Η συμμορία δρούσε στις περιοχές Γεννάδι, Λίνδο, Πεύκους και Λάρδο, όπου τα μέλη της τρύπωναν σε σπίτια των οποίων οι ένοικοι απουσίαζαν ή έκλεβαν προϊόντα από πολυκαταστήματα 

Ρόδος: Δεκάδες διαρρήξεις από σπείρα Βουλγάρων





Κλείσιμο
Είχαν... αναστενάξει τα σπίτια και τα καταστήματα της Ρόδου από την αρχή του έτους, εξ αιτίας της δράσης μιας σπείρας Βουλγάρων που είχαν διαπράξει δεκάδες διαρρήξεις και κλοπές. Τρία από τα μέλη της ταυτοποιήθηκαν και ομολόγησαν αρκετές από αυτές, κατά τη διάρκεια της προανάκρισης στην Ασφάλεια όπου προσήχθησαν.

Οι δράστες χρησιμοποιούσαν νοικιασμένα οχήματα ή το Ι.Χ. αυτοκίνητο του αρχηγού τους, που είχε εντοπιστεί από τους αστυνομικούς στις 7 Οκτωβρίου γεμάτο με διαρρηκτικά εργαλεία και προϊόντα που είχαν κλαπεί από σούπερ μάρκετ! Έτσι εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του 59χρονου ιδιοκτήτη που φέρεται ως «εγκέφαλος» της σπείρας, όπως και δυο ομοεθνών του ηλικίας 23 και 34 χρόνων. Ωστόσο, πρέπει να διέθεταν και άλλους συνεργούς που δεν έχουν αναγνωριστεί ακόμη και η έρευνα συνεχίζεται. 

Η συμμορία δρούσε στις περιοχές Γεννάδι, Λίνδο, Πεύκους και Λάρδο, όπου τα μέλη της τρύπωναν σε σπίτια των οποίων οι ένοικοι απουσίαζαν ή έκλεβαν προϊόντα από πολυκαταστήματα. Μάλιστα, χτυπούσαν επανειλημμένα σε διαφορετικά σούπερ μάρκετ στην πόλη της Ρόδου και την Ιαλυσό, στα οποία διέπραξαν γύρω στις 100 κλοπές προϊόντων! Στόχος τους ήταν και τα καταστήματα καλλυντικών, από τα οποία έκλεβαν αρώματα και είδη περιποίησης, μέρος των οποίων βρέθηκαν! Η κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που σχηματίστηκε σε βάρος των τριών αλλοδαπών, υποβλήθηκε στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης