«Ζόρικος» Γερμανός έκλεβε εργαλεία και μηχανήματα

«Ζόρικος» Γερμανός έκλεβε εργαλεία και μηχανήματα

Θα τη γλίτωνε αν δεν αρνιόταν να συμμορφωθεί στις υποδείξεις των αστυνομικών, καθώς τα αδικήματα για τα οποία ήθελαν να τον προσάγουν δεν ήταν αυτόφωρα

 «Ζόρικος» Γερμανός έκλεβε εργαλεία και μηχανήματα
«Στράβωσε» ένας 38χρονος Γερμανός όταν τον πλησίασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας στα Σύβοτα Θεσπρωτίας με σκοπό να τον προσάγουν ως ύποπτο για κλοπές και αντέδρασε σπρώχνοντάς τους βίαια και προσπαθώντας να διαφύγει! Αυτό, όμως, του στοίχισε τη σύλληψή του.

Ο... ζόρικος Γερμανός θα τη γλίτωνε αν δεν αρνιόταν να συμμορφωθεί στις υποδείξεις των αστυνομικών, καθώς τα αδικήματα για τα οποία ήθελαν να τον προσάγουν δεν ήταν αυτόφωρα. Συγκεκριμένα, κατηγορείται ότι στις 4 Νοεμβρίου διέρρηξε ένα κατάστημα στην Πλαταριά και έκλεψε αλυσοπρίονα, θαμνοκοπτικά και άλλα γεωργικά εργαλεία και ότι μια εβδομάδα αργότερα άρπαξε μία πρέσα παρασκευής σκυροδέματος από την αυλή ενός σπιτιού στα Σύβοτα. Γι' αυτά σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βάρος του, αλλά στον εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσπρωτίας οδηγήθηκε με τις κατηγορίες της απείθειας και αντίστασης.

*** Σχεδόν καθημερινά τρύπωνε στα εργοστάσια του Βόλου ένας  33χρονος Έλληνας «κυνηγός» χαλκού και έκλεβε μεγάλες ποσότητες καλωδίων με τη βοήθεια ενός 30χρονου συνεργού του! Στις δυο πρώτες κλοπές που έκαναν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο ίδιο εργοστάσιο, ξήλωσαν καλώδιο μήκους 25 μέτρων. Η τρίτη απόπειρα, την οποία ο  33χρονος αποπειράθηκε να διαπράξει μόνος από τον χώρο ενός άλλου περιφραγμένου εργοστασίου, ήταν μοιραία γι' αυτόν καθώς συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που περιπολούσαν στην περιοχή. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, που άσκησε στον ίδιο και τον συνεργό του δίωξη για διακεκριμένες κλοπές.
Κλείσιμο

*** Στο κεντρικό κτίριο του Βιοτεχνικού Πάρκου στο Γλαύκο Αχαΐας εισέβαλαν «κυνηγοί» χαλκού παραβιάζοντας την πίσω πόρτα και προκάλεσαν ζημιές στον κεντρικό πίνακα ηλεκτροδότησης, στην προσπάθειά τους να ξηλώσουν τα καλώδια ρεύματος. Όμως, δεν τα κατάφεραν και έφυγαν άπρακτοι χωρίς να πειράξουν κάτι άλλο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης