Xανιά: «Κούρεψαν» κατά 100% το χρέος εποχιακά εργαζόμενου

Xανιά: «Κούρεψαν» κατά 100% το χρέος εποχιακά εργαζόμενου

Έγγαμος με δύο ανήλικα βρέφη 

Xανιά: «Κούρεψαν» κατά 100% το χρέος εποχιακά εργαζόμενου
Τίποτα δεν θα πληρώσει οικογενειάρχης δανειολήπτης από τα Χανιά, ο οποίος εργάζεται εποχιακά ως ναυαγοσώστης, χωρίς ακίνητα περιουσιακά στοιχεία.

Έτσι έκρινε το Ειρηνοδικείο Χανίων με την υπαρ.811/2014 απόφασή του, έπειτα από την εκδίκαση  της υποβληθείσας κυρίας αίτησης. Ο εν λόγω δανειολήπτης, είχε χρεωθεί σε μία Τράπεζα για καταναλωτικό δάνειο το ποσό των 25.431,88 ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης: «O εν λόγω δανειολήπτης πέτυχε την ένταξή του στο νόμο 3869/2010 και είδε στα πλαίσια της υπαρ.811/2014 απόφασης την ανακούφιση και την απαλλαγή του από τη χρέωση. Συγκεκριμένα, πρόκειται για δανειολήπτη 28 ετών, έγγαμο με δύο ανήλικα τέκνα (βρέφη και τα δύο) πρώην άνεργο και σήμερα εποχιακά εργαζόμενο ως ναυαγοσώστη, με σύζυγο άνεργο, η οποία ως εισόδημα έχει το επίδομα μητρότητος ποσού 293,04 ευρώ.
Κλείσιμο

Ο ίδιος ο δανειολήπτης μέσο όρο μηνιαίου εισοδήματος για το έτος 2014 έχει δηλώσει 298,40 ευρώ, φιλοξενείται και ο ίδιος αλλά και τα μέλη της οικογένειάς του στο σπίτι των γονιών της συζύγου του. Το βιοτικό μηνιαίο κόστος της οικογένειάς του, όπως αποδεικνύεται απο τα κατατειθέμενα στοιχεί φθάνει στα 1.200 ευρώ.

Οι δύο σύζυγοι δεν διαθέτουν κανένα ακίνητο περουσιακό στοιχείο. Μοναδικό κινητό περιουσιακό στοιχείο, που έχει στην κυριότητά του ο σύζυγος, είναι ένα Ι.Χ και αυτό ευρισκόμενο σε δηλωμένη ακινησία».

Διαβάστε περισσότερα στο cretalive
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης