Μεσσηνία: Βούλγαροι χτύπησαν και λήστεψαν Κινέζο έμπορο

Μεσσηνία: Βούλγαροι χτύπησαν και λήστεψαν Κινέζο έμπορο

Οι δυο Βούλγαροι ηλικίας 43 και 27 χρόνων συνελήφθησαν και πάνω του βρέθηκε το κινητό του Κινέζου εμπόρου το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του

Μεσσηνία: Βούλγαροι χτύπησαν και λήστεψαν Κινέζο έμπορο
Τα μάτια του δεκατέσσερα είχε ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος κινέζικων προϊόντων στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας κι έτσι αντιλήφθηκε αμέσως τους δύο αλλοδαπούς που παρίσταναν τους πελάτες, αλλά προσπάθησαν να κρύψουν είδη ένδυσης μέσα στα δικά τους ρούχα!

Όταν, όμως, εκείνοι κατάλαβαν ότι τους είχε αντιληφθεί, όρμησαν κατά πάνω του, τον χτύπησαν και, αφού άρπαξαν το κινητό του, τράπηκαν σε φυγή. Ο 52χρονος Κινέζος ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία δίνοντας την περιγραφή των αγνώστων κακοποιών και οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος και της Τροχαίας κατάφεραν να τους εντοπίσουν πριν απομακρυνθούν.

Οι δυο Βούλγαροι ηλικίας 43 και 27 χρόνων συνελήφθησαν και πάνω του βρέθηκε το κινητό του Κινέζου εμπόρου το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Οι δράστες ανακρίνονται για το ενδεχόμενο να έχουν διαπράξει και άλλες παρανομίες και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας με την κατηγορία της ληστείας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης