Συλλήψεις χασισοκαλλιεργητών σε Κέρκυρα και Κρήτη

Συλλήψεις χασισοκαλλιεργητών σε Κέρκυρα και Κρήτη

Ο χασισοκαλλιεργητής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας που του απήγγειλε κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

Συλλήψεις χασισοκαλλιεργητών σε Κέρκυρα και Κρήτη
Έχοντας στις τσέπες του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης έπεσε στα χέρια αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών στην Κέρκυρα ένας 40χρονος που είχε στοχοποιηθεί ως ύποπτος για καλλιέργεια και διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης.

Οι πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί επιβεβαιώθηκαν όταν έκαναν έρευνα στο σπίτι του 40χρονου, όπου βρήκαν μια «μίνι» χασισοφυτεία από τέσσερα δενδρύλλια τα οποία είχαν ύψος από 0,38 ως 0,50 εκατοστά και ξεριζώθηκαν. Ο χασισοκαλλιεργητής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας που του απήγγειλε κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

*** Έξω από το θερμοκήπιο που είχε στο αγροτεμάχιό του σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας, είχε διαμορφώσει ένα  χώρο στον οποίο καλλιεργούσε ένα χασισόδεντρο ύψους 1,40 μέτρου ένας 46χρονος, που συνελήφθη από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου. Στον χώρο κατασχέθηκαν ακόμη μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και διάφορα εργαλεία για την καλλιέργεια δενδρυλλίων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης