Δράμα: Ανήλικος έκλεβε μηχανάκια μαζί με τον πατέρα του

Δράμα: Ανήλικος έκλεβε μηχανάκια μαζί με τον πατέρα του

Πατέρας και γιος δεν συνελήφθησαν ελλείψει αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας

Δράμα: Ανήλικος έκλεβε μηχανάκια μαζί με τον πατέρα του
Καλό… δάσκαλο είχε ένα ανήλικο αγόρι, καθώς ο ίδιος ο πατέρας του το είχε μυήσει στις κλοπές δίκυκλων από την πόλη της Δράμας και από χωριά της Δράμας και του Κιλκίς, όπου εξιχνιάστηκαν ως τώρα πέντε κλοπές και ερευνάται αν εμπλέκονται και σε άλλες.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Προσοτσάνης που ερευνούσαν καταγγελίες για τις κλοπές οι οποίες είχαν γίνει στη Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας, οδηγήθηκαν από πληροφορίες στο σπίτι του 50χρονου και του 15χρονου γιου του. Κατά τη διάρκεια της έρευνας που έκαναν, ανακάλυψαν στην αποθήκη τους τέσσερα μοτοποδήλατα και μία μοτοσικλέτα την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Σύντομα αποδείχθηκε ότι τα είχαν κλέψει από τους ιδιοκτήτες τους, στους οποίους αποδόθηκαν. Πατέρας και γιος δεν συνελήφθησαν ελλείψει αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης