Μαχαίρωμα μετά από καυγά σε καφενείο

Μαχαίρωμα μετά από καυγά σε καφενείο

Το ηλικίας 38 χρόνων θύμα και ο 36χρονος δράστης τα έπιναν σε ξεχωριστά τραπέζια, όταν ξαφνικά άρχισαν να διαπληκτίζονται

Μαχαίρωμα μετά από καυγά σε καφενείο
Αιμόφυρτος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των Χανίων ένας από τους θαμώνες ενός καφενείου στην περιοχή των Αγίων Απόστολων στον Κουμπέ, ο οποίος καυγάδισε με έναν άλλο πελάτη για λόγους που δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμη, χωρίς μάλιστα να γνωρίζονται.

Το ηλικίας 38 χρόνων θύμα και ο 36χρονος δράστης τα έπιναν σε ξεχωριστά τραπέζια, όταν ξαφνικά άρχισαν να διαπληκτίζονται και δεν άργησαν να έρθουν και στα χέρια, παρά την προσπάθεια του ιδιοκτήτη να τους χωρίσει. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί στο πρόσωπο ο 38χρονος, που κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ο δράστης του επιτέθηκε με μαχαίρι.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εντόπισαν την επόμενη ημέρα τον 36χρονο, που συνελήφθη. Ο ίδιο, ωστόσο, ισχυρίζεται ότι δεν χρησιμοποίησε μαχαίρι κι έτσι διατάχθηκε να εξεταστεί το θύμα από ιατροδικαστή που θα εξακριβώσει πώς προκλήθηκε το τραύμα του. Πάντως, στην κατοχή του βρέθηκε και μικροποσότητα κάνναβης και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων που του άσκησε δίωξη για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης