Εδεσαν και λήστεψαν τυφλή ηλικιωμένη γυναίκα!

Εδεσαν και λήστεψαν τυφλή ηλικιωμένη γυναίκα!

Η ηλικιωμένη γυναίκα δεν φαντάστηκε ότι θα βρισκόταν αντιμέτωπη με τον τρόμο μόλις άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματός της 

Εδεσαν και λήστεψαν τυφλή ηλικιωμένη γυναίκα!
Ολη τους την απανθρωπιά έδειξαν οι τουλάχιστον δυο κακοποιοί που λήστεψαν μια ανυπεράσπιστη τυφλή γυναίκα μέσα στο σπίτι της στα Καρδαμίτσια Ιωαννίνων και μάλιστα δεν δίστασαν να την ακινητοποιήσουν δένοντάς την!

Η ηλικιωμένη γυναίκα που έχει στερηθεί την όρασή της, δεν φαντάστηκε ότι θα βρισκόταν αντιμέτωπη με τον τρόμο μόλις άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματός της όταν χτύπησε το κουδούνι. Ήταν μέρα- μεσημέρι, όταν εισέβαλαν στο σπίτι της οι ληστές, αλλά κανείς δεν το πήρε είδηση. Με απειλές για τη ζωή της, οι εισβολείς έδεσαν την τυφλή γυναίκα με σκοινί σε μία καρέκλα και έκαναν άνω- κάτω το σπίτι.

Όλα δείχνουν ότι γνώριζαν πως η ανήμπορη ένοικός του είχε γερό κομπόδεμα που έφτανε τα 20.000 ευρώ, τα οποί βρήκαν και άρπαξαν! Αμέσως μετά έγιναν καπνός και πέρασε αρκετή ώρα ώσπου να απελευθερωθεί από τα δεσμά της η ηλικιωμένη και να ειδοποιήσει την Αστυνομία. Ωστόσο, μην μπορώντας να δώσει περιγραφή των δραστών, οι έρευνες δεν έφεραν αποτελέσματα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης