Σοκ στα Εξάρχεια από την επίθεση σε αρχιτέκτονα έξω από το γραφείο του

Σοκ στα Εξάρχεια από την επίθεση σε αρχιτέκτονα έξω από το γραφείο του

Οι αστυνομικές αρχές διεξάγουν έρευνα προκειμένου να βρουν το λόγο της επίθεσης στον αρχιτέκτονα καθώς και τον δράστη

Σοκ στα Εξάρχεια από την επίθεση σε αρχιτέκτονα έξω από το γραφείο του
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Γιώργος Γεννηματάς ο άτυχος 66χρονος αρχιτέκτονας Ν.Κ. ο οποίος δέχτηκε πισώπλατο χτύπημα στο κεφάλι με σφυρί έξω ακριβώς από την είσοδο της πολυκατοικίας όπου και στεγάζεται το γραφείο του.

Στο σημείο έσπευσε από τη πρώτη στιγμή ο γιατρός της κλινικής City Clinic που βρίσκεται απέναντι για να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες μέχρι να έρθει η αστυνομία και το ΕΚΑΒ συνοδευόμενος και από βοηθό του η οποία περιγράφει τι ακριβώς συνέβη αποκλειστικά στο protothema.gr.



Σύμφωνα λοιπόν με το γιατρό που του παρείχε τις πρώτες βοήθειες και τη βοηθό του ο αρχιτέκτονας ήταν αιμόφυρτος στα σκαλιά της πολυκατοικίας της οδού Χαριλάου Τρικούπη όπου και βρίσκεται το αρχιτεκτονικό του γραφείο, είχε τις αισθήσεις του αλλά είχε στο μεταξύ χάσει πάρα πολύ αίμα μετά το βαρύ χτύπημα που δέχτηκε στο κεφάλι.
Κλείσιμο

Οι αστυνομικές αρχές διεξάγουν έρευνα προκειμένου να βρουν το λόγο της επίθεσης στον αρχιτέκτονα καθώς και τον δράστη.








Σύμφωνα με τον γαμπρό του Ν.Κ. το θύμα μεταφέρθηκε από το γραφείο του στη Χαριλάου Τρικούπη στο Νοσοκομείο Γεννηματάς όπου νοσηλεύεται μέχρι και αυτή τη στιγμή. Εκείνος σοκαρισμένος με το πρωτοφανές και άγριο περιστατικό που συνέβη  λέει στο protothema.gr ότι αγωνιά όλη η οικογένεια και οι συγγενείς του θύματος για την εξέλιξη της κατάστασής του.



Να σημειωθεί, τέλος, ότι μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι νεότερο που να αφορά στην πορεία της κατάστασης του αρχιτέκτονα που έπεσε θύμα άγριας επίθεσης μέρα μεσημέρι στην «καρδιά» της Αθήνας.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης