Το ΟΑΚΑ εντάχθηκε στα τουριστικά αξιοθέατα

Το ΟΑΚΑ εντάχθηκε στα τουριστικά αξιοθέατα

Οι πόρτες των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων της Αθήνας άνοιξαν σε 100 εκπροσώπους της ομάδας Tour Operators της Ινδίας, που βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης»

Το ΟΑΚΑ εντάχθηκε στα τουριστικά αξιοθέατα
Στο πρόγραμμα των ξεναγήσεων του ΗΑΤΤΑ (Hellenic Association of Travel & Tourist Agency - Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων) εντάχθηκαν οι Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις. Αποτελούν πλέον ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Αθήνας.

Το ΟΑΚΑ, σε συνδυασμό με το Παναθηναϊκό Στάδιο, το Καλλιμάρμαρο Στάδιο, θ’ αποτελέσει πόλο έλξης για τους επισκέπτες της πρωτεύουσας και θα ζωντανέψει μνήμες από τις μεγάλες διοργανώσεις που φιλοξένησε με κορυφαία τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, δίνοντας στο κοινό νέες εμπειρίες.

Οι πόρτες των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων της Αθήνας άνοιξαν σε 100 εκπροσώπους της ομάδας Tour Operators της Ινδίας, που βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης».

Κλείσιμο
 
«Μετά από πολύμηνες προσπάθειες και επαφές δικές μας αλλά και την επίσκεψη - συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Ιωάννη Ανδριανό και τον Πρόεδρο της HATTA Λύσανδρου Τσιλίδη, ρυθμίσθηκαν όλα όσα έπρεπε και γίνουν και κάναμε το πρώτο βήμα συνεργασίας με τον HATTA, για να συμπεριληφθεί το ΟΑΚΑ στο πρόγραμμα των ξεναγήσεων τους», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΟΑΚΑ και Ολυμπιονίκης της πάλης, Πέτρος Γαλακτόπουλος και προσέθεσε:

«Το ΟΑΚΑ αποτελεί το πιο σημαντικό αθλητικό χώρο –των σύγχρονων χρόνων- και έχει συνδεθεί με ιδιαίτερες στιγμές της νεώτερης αθλητικής και πολιτιστικής ιστορίας, με αποκορύφωμα τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων “Αθήνα 2014”. Δεν είναι δυνατόν λοιπόν ν’ απουσιάζει από το πρόγραμμα ξεναγήσεων των τουριστών που επισκέπτονται την Αθήνα».

Τον προσεχή Δεκέμβριο είναι προγραμματισμένο να βρεθούν στην Αθήνα tour operators από την Αίγυπτο, την Κίνα, την Ευρώπη και άλλες περιοχές του κόσμου. Επαγγελματίες, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να προωθήσουν τουριστικά την Ελλάδα, την Αθήνα και ειδικά τα αξιοθέατα πολιτιστικού, αθλητικού και τουριστικού ενδιαφέροντος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης