Φορτσάκης: Ζητά ανάκληση της διαθεσιμότητας των διοικητικών

Φορτσάκης: Ζητά ανάκληση της διαθεσιμότητας των διοικητικών

«Μας φόρτωσαν ένα σωρό φοιτητές και μας παίρνουν τους υπαλλήλους», σημειώνει ο Πρύτανης 

Φορτσάκης: Ζητά ανάκληση της διαθεσιμότητας των διοικητικών
Την ανάκληση της διαθεσιμότητας για 260 διοικητικούς υπαλλήλους του Πανεπιστημίου Αθηνών, ζήτησε, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών,  Θεόδωρος Φορτσάκης, ζητώντας παράλληλα να επιτραπεί η πρόσληψη δεκάδων ακόμα υπαλλήλων μέσω ΑΣΕΠ.  

«Υπό τις παρούσες συνθήκες το ίδρυμα δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στο μεγάλο αριθμών φοιτητών που θέλουν να μετεγγραφούν στην Αθήνα, καθώς δεν δυνατό να ελεγχθούν θα δικαιολογητικά των αιτούντων», τόνισε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. 

«Μας φόρτωσαν ένα σωρό φοιτητές και μας παίρνουν και τους υπάλληλους μας. Αυτά είναι πρωτοφανή πράγματα», σχολίασε ο κ. Φορτσάκης, συμπληρώνοντας πως υπάρχει πολύ μεγάλος κίνδυνος να χαθεί το εξάμηνο για τους μετεγγραφέντες φοιτητές.

Κλείσιμο
«Η πολιτεία πρέπει να ενδιαφερθεί για το ΕΚΠΑ, καθώς το πανεπιστήμιο προσπαθεί να εξυπηρετήσει το δυνατόν περισσότερους σπουδαστές, καθώς καταλαβαίνει τις οικονομικές ανάγκες των ελληνικών οικογενειών», σημείωσε. 

Τέλος μιλώντας για τις πρόσφατες ταραχές κατά τη συνεδρίαση της Συγκλήτου, όπου φοιτητές εισέβαλαν στην πρυτανεία, είπε πως έχει «μικτά συναισθήματα» για τα όσα επακολούθησαν και εξέφρασε τη λύπη του που ο και ίδιος αντέδρασε «έντονα».

«Αποδοκιμάζω τον εαυτό μου», σχολίασε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας όμως πως όταν «είσαι κλειδωμένος σε μια αίθουσα και σε βρίζουνε μερικές φορές μπορεί να ξεφύγεις».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης