Η γλυκιά ανάρτηση της συζύγου του νέου υπουργού Ανάπτυξης στο Facebook

Η γλυκιά ανάρτηση της συζύγου του νέου υπουργού Ανάπτυξης στο Facebook

«Αγαπημένε μου, καλή επιτυχία στο σημαντικό αλλά και δύσκολο έργο σου που είμαι σίγουρη ότι με την ευλογία και τη χάρη του Θεού, τη δύναμη του κόσμου αλλά και τις ποικίλες ικανότητες και γνώσεις σου θα καταφέρεις να φέρεις εις πέρας...!!!» έγραψε η Ειρήνη Καραγκούνη στο προφίλ της στο Facebook

Η γλυκιά ανάρτηση της συζύγου του νέου υπουργού Ανάπτυξης στο Facebook
Με μια ανάρτηση... αγάπης στο Facebook η σύζυγος του νέου υπουργού Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα, εκφράζει τη βεβαιότητά της για την επιτυχία στο έργο του αγαπημένου της.

Αναφέρει χαρακτηριστικά η Ειρήνη Καραγκούνη, για τον καλό της: «Θέλω δημόσια να εκφράσω πόσο πολύ περήφανη και συγκινημένη είμαι! Αγαπημένε μου, καλή επιτυχία στο σημαντικό αλλά και δύσκολο έργο σου που είμαι σίγουρη ότι με την ευλογία και τη χάρη του Θεού, τη δύναμη του κόσμου αλλά και τις ποικίλες ικανότητες και γνώσεις σου θα καταφέρεις να φέρεις εις πέρας...!!!».

Κλείσιμο


Ο Κώστας Σκρέκας έπειτα από ένα γεμάτο τριήμερο ενημέρωσης επί των νέων του αρμοδιοτήτων και καθηκόντων, στις 17:30 το απόγευμα της Δευτέρας ορκίζεται ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας και πιάνει δουλειά. 

Πηγή: trikalavoice 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης