Καλαμάτα: Βίασε κοπέλα με νοητική υστέρηση!

Καλαμάτα: Βίασε κοπέλα με νοητική υστέρηση!

Οι αστυνομικοί ερευνούν αν ο νεαρός Αρμένιος είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά και άλλες κοπέλες, καθώς έχουν δεχθεί καταγγελίες για άλλα δύο παρόμοια περιστατικά

Καλαμάτα: Βίασε κοπέλα με νοητική υστέρηση!
Στον ανακριτή Καλαμάτας απολογείται σήμερα ο 19χρονος Αρμένιος που είχε τρομοκρατήσει την πόλη με τουλάχιστον δυο επιθέσεις σε βάρος δυο νεαρών γυναικών, τη μια από τις οποίες βίασε με το χέρι του όταν την παρέσυρε εκμεταλλευόμενος τη νοητική της υστέρηση!

Ο αλλοδαπός «δράκος» είχε αποφυλακισθεί πρόσφατα με περιοριστικούς όρους, μετά τη σύλληψή του το Φεβρουάριο του 2011 για ληστεία με λεία 2.500 ευρώ την οποία είχε διαπράξει σε κατάστημα της εταιρείας Western Union στην Καλαμάτα με ένα πλαστικό πιστόλι. Η δράση του αποκαλύφθηκε μετά την τελευταία του επίθεση τα ξημερώματα της Παρασκευής σε μια 20χρονη κοπέλα.

Ο δράστης είχε πλησιάσει από πίσω την ανυποψίαστη νεαρή ενώ επέστρεφε στο σπίτι της μιλώντας στο κινητό και προσπάθησε να τη θωπεύσει στα απόκρυφα σημεία της σηκώνοντας τη φούστα της! Όμως, εκείνη έβαλε τις φωνές και ο Αρμένιος τράπηκε σε φυγή. Σύμφωνα με το tharrosnews, η περιγραφή που έδωσε η 20χρονη βοήθησε τους αξιωματικούς της Ασφάλειας να τον εντοπίσουν στο κέντρο της Καλαμάτας και να τον συλλάβουν το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Κλείσιμο
Στην προανάκριση, εκτός από το παρ’ ολίγον θύμα που τον αναγνώρισε ανεπιφύλακτα, τον αναγνώρισε και μια 19χρονη κοπέλα με προβλήματα νοητικής υστέρησης, την οποία ο 19χρονος είχε πείσει στις 10 Οκτωβρίου να τη μεταφέρει στο σπίτι της με το μοτοποδήλατό του. Όμως, την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία έξω από την Καλαμάτα και τη βίασε με τα χέρια του χωρίς να ολοκληρώσει τη συνεύρεση, πράγμα που έχει επιβεβαιώσει ο ιατροδικαστής! Αμέσως μετά, την εγκατέλειψε σε άθλια κατάσταση, ενώ τις επόμενες ημέρες απείλησε ακόμη και με μαχαίρι τους συγγενείς της ότι θα τους σκοτώσει αν τον καταγγείλουν! 

Οι αστυνομικοί ερευνούν αν ο νεαρός Αρμένιος είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά και άλλες κοπέλες, καθώς έχουν δεχθεί καταγγελίες για άλλα δύο παρόμοια περιστατικά. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καλαμάτας άσκησε το Σάββατο δίωξη στον 19χρονο για βιασμό, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, οπλοφορία και απόπειρα παράνομης βίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης