Γρεβενά: Ανήλικος έκλεβε επί πέντε μήνες κυλικείο κολυμβητηρίου

Γρεβενά: Ανήλικος έκλεβε επί πέντε μήνες κυλικείο κολυμβητηρίου

Από την αξιοποίηση των στοιχείων που συνέλεξαν μετά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες του διαχειριστή, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν το 16χρονο Ελληνόπουλο ως δράστη των κλοπών ειδών συνολικής αξίας 100 ευρώ

Γρεβενά: Ανήλικος έκλεβε επί πέντε μήνες κυλικείο κολυμβητηρίου
Έτρωγε κι έπινε αναψυκτικά δωρεάν από τον περασμένο Ιούνιο ένας ανήλικος ο οποίος είχε ρημάξει το κυλικείο του Κλειστού Κολυμβητηρίου στα Γρεβενά! Όμως, μετά από έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, βρέθηκαν στα ίχνη του.

Από την αξιοποίηση των στοιχείων που συνέλεξαν μετά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες του διαχειριστή, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν το 16χρονο Ελληνόπουλο ως δράστη των κλοπών ειδών συνολικής αξίας 100 ευρώ οι οποίες είχαν γίνει τους τελευταίους πέντε μήνες και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του την οποία υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

*** Το παράθυρο ενός σχολικού κτιρίου στην περιοχή του Αρχαγγέλου στη Ρόδο παραβίασαν άγνωστοι, οι οποίοι έκλεψαν από το εσωτερικό μια μικροφωνική εγκατάσταση. Στη συνέχεια, διέρρηξαν και το κυλικείο, από το οποίου άρπαξαν χρήματα άγνωστης αξίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης