Ηράκλειο: Τέσσερα χρόνια φυλακή στο «σάτυρο» που παρενοχλούσε γυναίκες

Ηράκλειο: Τέσσερα χρόνια φυλακή στο «σάτυρο» που παρενοχλούσε γυναίκες

Εμφανίστηκε μετανιωμένος στο δικαστήριο και ζήτησε συγνώμη από τις γυναίκες ενώ ζήτησε επίσης, ψυχολογική υποστήριξη

Ηράκλειο: Τέσσερα χρόνια φυλακή στο «σάτυρο» που παρενοχλούσε γυναίκες
Παρά τη συγνώμη που ζήτησε επανειλημμένα από τις έξι γυναίκες στις οποίες επιτέθηκε σεξουαλικά στην περιοχή του Μασταμπά, το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου επέβαλε ποινή φυλάκισης τεσσάρων χρόνων και ενός μήνα στον 32χρονο σάτυρο που κατηγορούνταν για πρόκληση σκανδάλου με ασελγείς πράξεις και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Το δικαστήριο μετέτρεψε την ποινή σε εξαγοράσιμη προς πέντε ευρώ ημερησίως χωρίς να την αναστείλει, καθώς έκρινε ότι η αναστολή δεν θα τον αποτρέψει από παρόμοιες πράξεις στο μέλλον. Ακόμη, ο 32χρονος υποχρεούται να δίνει το παρών δυο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Κλείσιμο
Ο νεαρός σάτυρος εμφανίστηκε μετανιωμένος και επανέλαβε πολλές φορές την έκφραση «ζητώ 1000 φορές συγνώμη από τις κοπέλες», ενώ ο συνήγορός του και ο αδελφός του ζήτησαν να αναβληθεί η δίκη μέχρι να του γίνει ψυχιατρική εξέταση, κάτι που δεν έγινε δεκτό. Στην «καμπάνα» του δικαστηρίου έπαιξαν ρόλο οι καταθέσεις δύο από τα θύματά του.

Μια γυναίκα κατέθεσε ότι ο δράστης εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά της, της έκλεισε το στόμα με το ένα χέρι και με το άλλο της έσκισε την μπλούζα. Μια άλλη, είπε ότι την άρπαξε από τα μαλλιά φωνάζοντάς της να του δώσε μου τα χέρια της. Και στις δυο περιπτώσεις, τα θύματα έβαλαν τις φωνές και ο 32χρονος τράπηκε σε φυγή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης