Βίντεο: Όταν η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου «έφαγε πόρτα» από την Αμάλ

Βίντεο: Όταν η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου «έφαγε πόρτα» από την Αμάλ

Η αποκάλυψη που ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος και του δημοσιογράφου Φρίξου Δρακοντίδη «σφραγίζεται» από το παρακάτω βίντεο που απαθανατίζει την κυρία Πασχαλίδου να πλησιάζει στο τραπέζι, να ζητά συνέντευξη, αλλά να αποχωρεί δίχως να έχει πετύχει το σκοπό της...

Βίντεο: Όταν η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου «έφαγε πόρτα» από την Αμάλ
«Μάρμαρο» έμεινε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Αλεξάνδρα Πασχαλίδου όταν, στην προσπάθειά της να εξασφαλίσει μια αποκλειστική συνέντευξη από την Αμάλ Αλαμουντίν-Κλούνεϊ στο roof garden του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία», ήρθε αντιμέτωπη με την απόλυτη απόρριψη από το περιβάλλον της διάσημης δικηγόρου. 

Η αποκάλυψη που ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος και του δημοσιογράφου Φρίξου Δρακοντίδη «σφραγίζεται» από το παρακάτω βίντεο, που απαθανατίζει την κυρία Πασχαλίδου να πλησιάζει στο τραπέζι, να ζητά συνέντευξη και να αποχωρεί με... κομμένα φτερά.

«We already discussed that» (Τα είπαμε αυτά) την αποθαρρύνει βλοσυρός ο πρόεδρος της διεθνούς επιτροπής για την επιστροφή των Μαρμάρων, Ντέιβιντ Χιλ, όπως αποκαλύπτει το «Θέμα».

Ό
λα έγιναν στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», ημέρα Τρίτη, ώρα 08:30. «Table for five please» (Τραπέζι για πέντε, παρακαλώ), ζήτησε ευγενικά από το προσωπικό του roof garden του ξενοδοχείου ο πρόεδρος της διεθνούς επιτροπής για την επιστροφή των Μαρμάρων, Ντέιβιντ Χιλ.

Μαζί του η σύζυγός του και οι εκπρόσωποι του δικηγορικού γραφείου Doughty Street Chambers, κύριοι Τζέφρι Ρόμπερτσον, Νόρμαν Πάλμερ και η φυσικά η Αμάλ Αλαμουντίν. 

Κλείσιμο
Αποφασισμένη να διεκδικήσει με «νύχια και με δόντια» μια αποκλειστική συνέντευξη από τη διάσημη δικηγόρο και σύζυγο του ηθοποιού Τζόρτζ Κλούνεϊ, Αμάλ Αλαμουντίν, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου προσέγγισε την παρέα με δυναμισμό, αλλά...

Η απάντηση δεν ήρθε ποτέ από τα χείλη της κυρίας Κλούνεϊ. Είναι προφανές ότι το αίτημά της είχε απορριφθεί πολύ πιο πριν...

Δείτε το βίντεο:





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης