Φλώρινα: Αλλοδαπές έκλεβαν πορτοφόλια στη λαϊκή αγορά

Φλώρινα: Αλλοδαπές έκλεβαν πορτοφόλια στη λαϊκή αγορά

Οι αλλοδαπές ηλικίας 26 και 20 χρόνων δεν αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς της Ασφαλείας που βρίσκονταν μέσα στο πλήθος με πολιτική περιβολή κι έτσι εκείνοι τις συνέλαβαν 

Φλώρινα: Αλλοδαπές έκλεβαν πορτοφόλια στη λαϊκή αγορά
Πραγματική μάστιγα έχουν γίνει οι «μακρυχέρες» αλλοδαπές που δρουν στη λαϊκή αγορά της Φλώρινας και αρπάζουν πορτοφόλια ή ό,τι άλλο μπορούν εκμεταλλευόμενες το συνωστισμό που επικρατεί! Άλλες δυο νεαρές Βουλγάρες συνελήφθησαν αφού είχαν ξαφρίσει δυο γυναίκες.

Οι αλλοδαπές ηλικίας 26 και 20 χρόνων δεν αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς της Ασφαλείας που βρίσκονταν μέσα στο πλήθος με πολιτική περιβολή κι έτσι εκείνοι τις συνέλαβαν αμέσως μόλις άρπαξαν τα πορτοφόλια μιας 55χρονης και μιας 58χρονης με  συνολικά 280 ευρώ στο εσωτερικό τους! Στην κατοχή των δυο νεαρών βρέθηκαν και δύο κινητά που εξετάζεται αν είναι κλεμμένα και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας κατηγορούμενες για κλοπές.


Μέσα σε ένα κατάστημα της Κομοτηνής «χτύπησε» ένας 42χρονος Έλληνας πορτοφολάς, που άρπαξε χωρίς να γίνει αντιληπτός το πορτοφόλι ενός 67χρονου πελάτη με 340 ευρώ. Δεν πρόσεξε, όμως, ότι τον κατέγραφε η κάμερα κλειστού κυκλώματος κι έτσι οι άνδρες της Ασφάλειας δεν άργησαν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν! Ο  42χρονος δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης με την κατηγορία της κλοπής. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης