Κλοπές με «άρωμα» γυναίκας

Κλοπές με «άρωμα» γυναίκας

Οι «θηλυκές» συμμορίες τις οποίες απαρτίζουν τσιγγάνες που ξαφρίζουν ό,τι βρουν από σπίτια και αυτοκίνητα

Κλοπές με «άρωμα» γυναίκας
Σαν τα κεφάλια της Λερναίας Υδρας ξεφυτρώνουν στην Κέρκυρα οι «θηλυκές» συμμορίες τις οποίες απαρτίζουν τσιγγάνες που ξαφρίζουν ό,τι βρουν από σπίτια και αυτοκίνητα. Άλλες δυο περιπτώσεις κλοπών εξιχνιάστηκαν μέσα σε λίγες ώρες από αστυνομικούς της Ασφαλείας που συνέλαβαν τις δράστιδες οι οποίες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Στην πρώτη περίπτωση, μια 25χρονη τρύπωσε αθέατη σε ένα σπίτι στην ευρύτερη περιοχή της πόλης της Κέρκυρας και πρόλαβε να αρπάξει 1.050 ευρώ που βρήκε σε ένα συρτάρι, πριν την αντιληφθεί η ιδιοκτήτρια και καλέσει σε βοήθεια. Άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν τη νεαρή τσιγγάνα πριν απομακρυνθεί και βρήκαν στην κατοχή της τα κλεμμένα χρήματα που επιστράφηκαν στην ένοικο του σπιτιού.

*** Στην δεύτερη περίπτωση, μια 20χρονη τσιγγάνα επιβιβάστηκε σε ταξί αλλά κατά τη διάρκεια της διαδρομής «σούφρωσε» το κινητό του 50χρονου οδηγού. Εκείνος αντιλήφθηκε την κλοπή μόλις η «πελάτισσα» κατέβηκε και ειδοποίησε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, οι οποίοι τη συνέλαβαν σε μικρή απόσταση και βρήκαν πάνω της το κινητό που επιστράφηκε στον ιδιόκτητη του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης