Δυο συλλήψεις για τα επεισόδια στο Παναιγιάλειος- ΑΕΚ

Δυο συλλήψεις για τα επεισόδια στο Παναιγιάλειος- ΑΕΚ

Σε βάρος των δυο νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή, απρόκλητη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας για τη βία στα γήπεδα

Δυο συλλήψεις για τα επεισόδια στο Παναιγιάλειος- ΑΕΚ
Αναγνωρίστηκε και συνελήφθησαν δυο από τους νεαρούς που είχαν προκαλέσει επεισόδια στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου το περασμένο Σάββατο, πριν από τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ του Πανειγιάλειου και της για την 1η αγωνιστική της  Football League, ο ένας μάλιστα επειδή οπλοφορούσε.

Πρόκειται για έναν 25χρονο που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. κατά τον σωματικό έλεγχο στις εισόδους του γηπέδου, ενώ προσπαθούσε να περάσει στις κερκίδες ένα σουγιά και ένα στιλέτο τα οποία κατασχέθηκαν! Ένας ακόμη 20χρονος συνελήφθη επειδή συμμετείχε σε ομάδα περίπου 50 οπαδών οι οποίοι επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις και τους υπαλλήλους της ιδιωτικής εταιρείας ασφαλείας που έκαναν σωματικό έλεγχο και έλεγχο εισιτηρίων.

Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν ο τραυματισμός ενός αστυνομικού. Σε βάρος των δυο νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή, απρόκλητη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας για τη βία στα γήπεδα, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης