Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη γυναικολόγος για «φακελάκι»

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη γυναικολόγος για «φακελάκι»

Οι «αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ.  συνέλαβαν τον γιατρό επ' αυτοφώρω με προσημειωμένο χαρτονόμισμα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη γυναικολόγος για «φακελάκι»
Διευθυντής της Γυναικολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Δημήτριος» είναι ο γιατρός που συνελήφθη κατηγορούμενους ότι ζήτησε και πήρε «φακελάκι» 50 ευρώ από ασθενή προκειμένου να πραγματοποιήσει επέμβαση ρουτίνας. 

Ο γυναικολόγος συνελήφθη το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, υπηρεσία στην οποία κατέφυγε η ασθενής, καταγγέλλοντας την χρηματική αξίωση του γιατρού. 

Ακολούθησε επιχείρηση των «αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ. που συνέλαβαν τον γιατρό επ' αυτοφώρω με προσημειωμένο χαρτονόμισμα. Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Κλείσιμο
Είναι το δεύτερο κρούσμα χρηματισμού δημόσιου γιατρού που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τις διωκτικές αρχές της πόλης. Τον προηγούμενο μήνα είχε συλληφθεί, πάλι από τους «αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ., ο διευθυντής της παιδοχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», κατηγορούμενος ότι ζήτησε και πήρε «φακελάκι» 1.000 ευρώ από νεαρό, τον οποίο επρόκειτο να χειρουργήσει. Ο κατηγορούμενος -πανεπιστημιακός- γιατρός παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση ύψους 10.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης