Σέρρες: Νεαροί χτύπησαν ηλικιωμένο και τον λήστεψαν

Σέρρες: Νεαροί χτύπησαν ηλικιωμένο και τον λήστεψαν

Οι τρεις «παλικαράδες» σταμάτησαν στο δρόμο τον άτυχο 79χρονο που επέβαινε σε μοτοποδήλατο και του ζήτησαν να τους δώσει το πορτοφόλι του απειλώντας ότι θα τον χτυπούσαν αν δεν υπάκουε

Σέρρες: Νεαροί χτύπησαν ηλικιωμένο και τον λήστεψαν
Αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη βρίσκονται οι δυο από τους τρεις νεαρούς «νταήδες» που τα έβαλαν με έναν ανυπεράσπιστο ηλικιωμένο σε χωριό των Σερρών και τον χτύπησαν για να αρπάξουν το πορτοφόλι και το μοτοποδήλατό του! Ο ένας από αυτούς, μάλιστα, είναι ανήλικος και αναζητούνται οι γονείς του.

Οι τρεις «παλικαράδες» σταμάτησαν στο δρόμο τον άτυχο 79χρονο που επέβαινε σε μοτοποδήλατο και του ζήτησαν να τους δώσει το πορτοφόλι του απειλώντας ότι θα τον χτυπούσαν αν δεν υπάκουε. Εκείνος τους το έδωσε, αλλά φαίνεται πως το περιεχόμενό του δεν τους ικανοποίησε κι έτσι του είπαν να κατεβεί από το μοτοποδήλατο για να το πάρουν και εκείνο. Ο ηλικιωμένος αρνήθηκε και τότε του επιτέθηκαν, τον χτύπησαν ρίχνοντάς τον στο έδαφος και εξαφανίστηκαν με το δίκυκλο!

Λίγες ώρες αργότερα, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος  μαζί με άνδρες της Ασφάλειας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν έναν από τους ληστές. Πρόκειται για έναν 24χρονο που αποκάλυψε την ταυτότητα του 17χρονου συνεργού του με αποτέλεσμα να συλληφθεί την επόμενη ημέρα και να οδηγηθούν μαζί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών. Το μοτοποδήλατο βρέθηκε και αποδόθηκε στον 79χρονο, ενώ οι έρευνες για την εξακρίβωση της ταυτότητας του τρίτου ληστή βρίσκονται σε εξέλιξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης