Ο Θεοδόσης Πελεγρίνης ετοιμάζεται για διεθνή καριέρα στον κινηματογράφο

Ο Θεοδόσης Πελεγρίνης ετοιμάζεται για διεθνή καριέρα στον κινηματογράφο

Στις 16 Οκτωβρίου η πανευρωπαϊκή πρεμιέρα στο Λονδίνο - Ο πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών κάνει το ντεμπούτο του στο σινεμά και πρωταγωνιστεί στην ταινία «ΠΑΝ-δή-ΜΙΑ» του Δημήτρη Πιατά

Ο Θεοδόσης Πελεγρίνης ετοιμάζεται για διεθνή καριέρα στον κινηματογράφο
Μετά τη θεατρική του πρεμιέρα στο Παρίσι ο Θεοδόσης Πελεγρίνης ετοιμάζεται να κατακτήσει και το Λονδίνο αυτή τη φορά κινηματογραφικά.

Πρόκειται πλέον για μία σαφή στροφή, με εμφατικό τρόπο, του πρώην Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών από την ακαδημαϊκή καριέρα στην υποκριτική τέχνη, την οποία ούτως ή άλλως «υπηρετούσε» παράλληλα, όλα αυτά τα χρόνια.

Η «ΠΑΝ-δή-ΜΙΑ», η νέα κινηματογραφική ταινία του Δημήτρη Πιατά με πρωταγωνιστή  τον Θεοδόση Πελεγρίνη, την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 21:00 θα κάνει την 1η πανευρωπαϊκή της πρεμιέρα στο Λονδίνο στο πλαίσιο του  7th annual London Greek Film Festival.

Η ταινία παρουσιάστηκε στο ODEON ΟΠΕΡΑ στο πλαίσιο του 20ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας.

Η ταινία "ΠΑΝ-δή-ΜΙΑ" με δεύτερο τίτλο "ΟΛΑ-λοιπόν-ΕΝΑ" του Δημήτρη Πιατά, είναι η αυθαίρετη μετάφραση του ΠΑΝ σε ΟΛΑ, του αρχαϊκού "δή" που σημαίνει "λοιπόν" και το ΜΙΑ που σε ΕΝΑ.
Κλείσιμο

Πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία που εκτυλίσσεται σε μία χώρα που υφίσταται την επιδρομή ενός ιού, του “Σύνδρομου της Τζοκόντα”: Ο ασθενής παύει να έχει αντίληψη του περιβάλλοντος και διαρκώς χαμογελά ενώ η κοινωνία είναι σε χρεοκοπία και καταρρέει. Σε ένα μιντιακό τοπίο κανιβαλιστικό, όπου το κοινό χωρίς συνείδηση κατευθύνεται ή αντιδρά στα τηλεoπτικά κέντρα, η συλλογικότητα μετατρέπεται σε συμμορία και οι συμμορίες, όπως και τα άτομα, επιβεβαιώνουν την αθλιότητα της ζωής τους με τη σύγκρουση. Όλοι εναντίον όλων. Στην εποχή του τρόμου η βία λυμαίνεται τη ζωή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης