Αντιμέτωπος με δύο ληστές βρέθηκε ο στιχουργός Μάνος Ελευθερίου

Αντιμέτωπος με δύο ληστές βρέθηκε ο στιχουργός Μάνος Ελευθερίου

Ο γνωστός ποιητής και στιχουργός περιγράφει στο protothema.gr πώς κατάφερε να ξεφύγει

Αντιμέτωπος με δύο ληστές βρέθηκε ο στιχουργός Μάνος Ελευθερίου
Ένα φρικτό εφιάλτη που λίγο έλειψε να του κοστίσει την ίδια του τη ζωή περιγράφει μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr ο ποιητής και στιχουργός Μάνος Ελευθερίου.

Ο διακεκριμένος καλλιτέχνης ήρθε αντιμέτωπος με ληστές, όπως ο ίδιος λέει, πριν από λίγες ημέρες, ενώ επέστρεφε από την τράπεζα όπου πήγε να πάρει τη σύνταξή του. Δε θα μπορούσε να φανταστεί την περιπέτεια που εκείνος θα βίωνε λίγα λεπτά αργότερα όταν το ζευγάρι επίδοξων ληστών, ένας άντρας και μία γυναίκα, όπως ο ίδιος εξηγεί, θα τον ακολουθούσαν μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει.

Τα επόμενα δευτερόλεπτα θα ήταν μαρτυρικά για εκείνον αφού το μόνο που του είχε απομείνει ήταν να φωνάξει για βοήθεια. Προς μεγάλη του έκπληξη όμως, όπως ο ίδιος σημειώνει, κανείς δε βγήκε για να τον βοηθήσει, ενώ στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τους ληστές βγήκε στο δρόμο, όμως κανείς δεν τους έδωσε την παραμικρή σημασία.

Κλείσιμο


Ο ίδιος σημειώνει πως απλά στάθηκε τυχερός και τελικά γλίτωσε, ενώ με τρόπο δεικτικό εκτιμά πως αυτό το περιστατικό που συνέβη στον ίδιο (και θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο της ηλικίας του ο οποίος δε θα μπορούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του) είναι ενδεικτικό της αδιαφορίας αλλά και του φόβου που βιώνει σήμερα ο Έλληνας ο οποίος όχι μόνο δε θα βοηθήσει αλλά θα κλείσει και θα διπλοκλειδώσει την πόρτα του αν ακούσει κάποιον να ζητά βοήθεια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης