Εξιχνιάστηκε η ληστεία του διανομέα τσιγάρων

Εξιχνιάστηκε η ληστεία του διανομέα τσιγάρων

Η σύλληψη για πλαστογραφία πιστοποιητικών ενός 30χρονου Αλβανού στην Κόρινθο, οδήγησε στην εξιχνίαση της ένοπλης ληστείας που είχε γίνει πριν από πέντε μήνες στη Φωκίδα με θύμα έναν διανομέα τσιγάρων! 

Εξιχνιάστηκε η ληστεία του διανομέα τσιγάρων
Ο δράστης ταυτοποιήθηκε από τα δακτυλικά του αποτυπώματα και αμέσως ενημερώθηκε η ανακρίτρια Άμφισσας που εξέδωσε ένταλμα σύλληψης.

Η ληστεία είχε γίνει στις 20 Σεπτεμβρίου του 2013 από δυο κουκουλοφόρους που πλησίασαν το όχημα μιας εταιρείας εμπορίας τσιγάρων ενώ ήταν σταθμευμένο στην κοινότητα Μαναγούλη του δήμου Δωρίδας και ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιών τον 34χρονο οδηγό. Του άρπαξαν ένα τσαντάκι που περιείχε εισπράξεις από την πώληση των τσιγάρων ύψους 2.000 ευρώ και διέφυγαν με αυτοκίνητο.

Λίγο αργότερα, το όχημα εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο σε ερημική τοποθεσία κοντά στο χωριό Τρίκορφο Φωκίδας και μέσα βρέθηκαν αποτυπώματα που δεν είχαν ταυτοποιηθεί.

Κλείσιμο
Αυτό κατέστη δυνατό μετά τη σύλληψη του 30χρονου από τους άνδρες της Ασφαλείας Κορίνθου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.

Η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό του συνεργού του ενώ εξετάζεται και η τυχόν συμμετοχή τους σε άλλες ληστείες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης