Και το χασίς θέλει τον... Γερμανό του !

Και το χασίς θέλει τον... Γερμανό του !

Δεν άφησε να πάει χαμένη η πολυετής παραμονή του στην Κρήτη ένας 52χρονος Γερμανός, που «μυήθηκε» στα μυστικά της διακίνησης ναρκωτικών! Μάλιστα, στο σπίτι του σε τοπική κοινότητα του Ρεθύμνου είχε κρυμμένες μεγάλες ποσότητες χασίς όλων των ειδών.

Και το χασίς θέλει τον... Γερμανό του !
Οι πληροφορίες για τη δράση του Γερμανού έφτασαν στους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία και τους χώρους που χρησιμοποιούσε ο 52χρονος και ανακάλυψαν συσκευασίες οι οποίες περιείχαν 493 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 48,3 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή «σοκολάτας» και 22,9 γραμμάρια μιας άγνωστης στερεάς ουσίας που εστάλη για ανάλυση στο Χημείο.

Στην κατοχή του Γερμανού κατασχέθηκαν ακόμη 1.600 ευρώ ως προερχόμενα από την πώληση του χασίς και ένα κινητό, μέσω του οποίου αναζητούνται οι επαφές του με χασισοκαλλιεργητές οι οποίοι του προμήθευαν τα ναρκωτικά. Ο 52χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, που του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Διπλή σύλληψη για ναρκωτικά έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης στην Καβάλα. Αρχικά συνέλαβαν έναν 36χρονο στο σπίτι του οποίου κατέσχεσαν πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 14,6 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά και στη συνέχεια έναν 61χρονο που είχε στην κατοχή του τρεις συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 5,1 γραμμαρίων. Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας. 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης