Ληστές και διαρρήκτες χτύπησαν στην Καλαμπάκα

Ληστές και διαρρήκτες χτύπησαν στην Καλαμπάκα

Μπήκαν για να του πουλήσουν σεντόνια, ως πλανόδιοι πωλητές, και τελικά τον... έγδυσαν!

Ληστές και διαρρήκτες χτύπησαν στην Καλαμπάκα
Να αγοράσει σεντόνια και κουβέρτες θέλησε ένας ηλικιωμένος στην κοινότητα Τρυγώνα της Καλαμπάκας, αλλά έζησε έναν πραγματικό εφιάλτη στα χέρια των δυο πλανόδιων μικροπωλητών που μπήκαν στο σπίτι του δήθεν για να κάνουν επίδειξη και αποδείχθηκαν αδίστακτοι ληστές!

Οι δράστες χτύπησαν αλύπητα τον άτυχο ηλικιωμένο και, αφού τον εξουδετέρωσαν, ερεύνησαν όλο το σπίτι ώσπου ανακάλυψαν τις οικονομίες του ύψους περίπου 900 ευρώ. Τα άρπαξαν και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση, καταφέρνοντας να διαφύγουν παρά τις έρευνες που ξεκίνησε η Αστυνομία αμέσως μόλις ειδοποιήθηκε από το θύμα, καθώς το χωριό απέχει μισή ώρα από την Καλαμπάκα.

Ζημία άνω των 20.000
Κλείσιμο
Στα χωριά της Καλαμπάκας, όμως, χτύπησαν και διαρρήκτες και μάλιστα με πλούσια λεία! Στην κοινότητα Οξύνεια, οι ιδιοκτήτες ενός σπιτιού που επέστρεψαν από το εξωτερικό το βρήκαν αναστατωμένο μετά την εισβολή αγνώστων, που είχαν αρπάξει μετρητά ύψους 2.000 ευρώ, χρυσαφικά αξίας 3.000 ευρώ, τρία ρολόγια Rolex αξίας άνω των 15.000 ευρώ και μια βιντεοκάμερα! Έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών διενεργεί το τοπικό τμήμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης