Μητροπολίτης Σπάρτης: Δεν έχω καμία σχέση με τον Μιχαλολιάκο

Μητροπολίτης Σπάρτης: Δεν έχω καμία σχέση με τον Μιχαλολιάκο

«Εκφράζω την οδύνη της ψυχής μου», ήταν η απάντησή του στα όσα αναφέρονται στο βίντεο με τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής

Μητροπολίτης Σπάρτης: Δεν έχω καμία σχέση με τον Μιχαλολιάκο
Την «οδύνη της ψυχής του» για όσα είπε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, εξέφρασε σε παρέμβασή του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο Μητροπολίτης Σπάρτης, Ευστάθιος.

Αρχικά επιτέθηκε στους δημοσιογράφους λέγοντας: «Είπε κάτι αυτός. Εσείς ελέγξαντε αν είναι αλήθεια; Πώς τα λέτε αυτά τα πράγματα;».

Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία σχέση με τον Μιχαλολιάκο, λέγοντας τα εξής: «Ουδέποτε είχε σχέση με την Μητρόπολη. Δεν έχω λάβει ποτέ μέρος σε πολιτικές διεργασίες. Δεν τον γνωρίζων προσωπικά, ούτε τους Χρυσαυγίτες της Σπάρτες». Ωστόσο έσπευσε να σημειώσει πως ενδεχομένως «άνθρωποι, συγγενείς που τους υποστηρίζουν (σσ. τη Χρυσή Αυγή) μπορεί να είναι Χριστιανοί που έρχονται στην εκκλησία.

Κλείσιμο
Όσον αφορά το γηροκομείο, το οποίο σύμφωνα με τον Μιχαλολιάκο ο Μητροπολίτης Σπάρτης έβαλε τους ανθρώπους που διαμένουν εκεί να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή, ο κ. Ευστάθιος υποστήριξε πως «δεν υπάρχει γηροκομείο στο οποίο να έχω εγώ πρόσβαση. Δεν ξέρω τι μπορεί να σκέφτεται ο καθένας».

Τέλος επανέλαβε: «Δεν υπάρχει καμία σχέση ή συνεργασία με την Χρυσή Αυγή», προσθέτοντας: «Είναι άδικο να φορτώνουν την Χρυσή Αυγή στην εκκλησία. Έχω στεναχωρηθεί με αυτό το πράγμα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης