Ανήλικοι έκλεβαν αυτοκίνητα στην Ημαθία

Ανήλικοι έκλεβαν αυτοκίνητα στην Ημαθία

Ως τώρα, έχουν εξιχνιαστεί πέντε κλοπές, αλλά η έρευνα συνεχίζεται και για άλλες υποθέσεις, ενώ αναζητείται ο «εγκέφαλος» της ομάδας

Πολλά τα λεφτά για τη... γυμνή Jerry Hall!
Ανήλικοι έκλεβαν αυτοκίνητα στην Ημαθία
Τρεις πιτσιρικάδες μόλις 12, 14 και 16 χρόνων ήταν μέλη σπείρας που, με αρχηγό έναν 20χρονο, έκλεβαν τις τελευταίες 20 ημέρες αυτοκίνητα από περιοχές της Ημαθίας και την Θεσσαλονίκη. Ως τώρα, έχουν εξιχνιαστεί πέντε κλοπές, αλλά η έρευνα συνεχίζεται και για άλλες υποθέσεις, ενώ αναζητείται ο «εγκέφαλος» της ομάδας.

Ο 20χρονος κατάφερε να διαφύγει όταν αστυνομικοί έκαναν σήμα στο Ι.Χ. φορτηγό που οδηγούσε και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που τον ακολουθούσε να σταματήσουν για έλεγχο. Όμως, ο οδηγός του επιβατικού επιβράδυνε απότομα κινητοποιώντας τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και το προπορευόμενο φορτηγό βρήκε την ευκαιρία να ξεφύγει!

Οι ανήλικοι, που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, ομολόγησαν ότι είχαν κλέψει νωρίτερα από την αυλή ενός 75χρονου στην Στενήμαχο Ημαθίας το φορτηγάκι, που τελικά βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην αγροτική περιοχή του Ταγαροχωρίου Βέροιας και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Παραδέχθηκαν, ακόμη, ότι είχαν κλέψει άλλα δύο Ι.Χ. φορτηγά από τη Νάουσα, ένα από την Θεσσαλονίκη το οποίο βρέθηκε στο Κλειδί Ημαθίας χωρίς πολλά από τα εξαρτήματά του και ένα ακόμη από το Κλειδί το οποίο βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης