Τρυγούσαν αυτοφυή χασισοφυτεία στη Ροδόπη!

Τρυγούσαν αυτοφυή χασισοφυτεία στη Ροδόπη!

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Κομοτηνής πληροφορήθηκαν τις «δουλειές» τους και έκαναν έρευνες στα σπίτια τους

Με το δεξί η εβδομάδα για Σκορδά – Λιάγκα!
Τρυγούσαν αυτοφυή χασισοφυτεία στη Ροδόπη!
Δεν χρειάστηκε να μπουν  στον κόπο να καλλιεργήσουν χασισόδεντρα, ένας 42χρονος και ο 18χρονος «συνεταίρος» του, αφού βρήκαν… έτοιμη μια φυτεία με 12 δενδρύλλια ύψους 1,30 ως 2,10 μέτρων που είχε φυτρώσει μόνη της σε αγροτική περιοχή της Ροδόπης!

Ο 42χρονος τρυγούσε τα αυτοφυή δενδρύλλια και συνέλλεγε ακατέργαστη κάνναβη, την οποία φύλαγε στο σπίτι του ο 18χρονος. Όμως, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Κομοτηνής πληροφορήθηκαν τις «δουλειές» τους και έκαναν έρευνες στα σπίτια τους. Σε αυτό του 18χρονου βρήκαν μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 510 γραμμαρίων και σε αυτό του 42χρονου άλλη μια με 46 γραμμάρια και ένα πλαστικό κουτί με σπόρους κάνναβης. Οι δράστες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

*** Τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 397,3 γραμμαρίων, κλαδιά και φύλλα δενδρυλλίου κάνναβης βάρους 150 γραμμαρίων, μία συσκευασία με σπόρους βάρους 28 γραμμαρίων και 26 ναρκωτικά χάπια χωρίς συνταγή γιατρού, κατέσχεσαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι ενός 45χρονου σε χωριό του Κιλκίς και τον έστειλαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης