Πακιστανοί έδεσαν και λήστεψαν ζευγάρι ηλικιωμένων στο Δομοκό

Πακιστανοί έδεσαν και λήστεψαν ζευγάρι ηλικιωμένων στο Δομοκό

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για τον εντοπισμό των δύο δραστών και την ταυτοποίηση του συνεργού τους

Πακιστανοί έδεσαν και λήστεψαν ζευγάρι ηλικιωμένων στο Δομοκό
Τρεις εβδομάδες ερευνούσαν οι άνδρες της Ασφαλείας Λαμίας, ώσπου να ανακαλύψουν την ταυτότητα των δραστών της θρασύτατης ληστείας που είχε γίνει στο δημοτικό διαμέρισμα Πουρναρίου του Δομοκού στις 9 Οκτωβρίου, με θύματα δυο ηλικιωμένους.

Από τα ευρήματα του τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών, εξακριβώθηκαν τα στοιχεία δύο δραστών που είναι Πακιστανοί ηλικίας 27 και 25 χρόνων ενώ ο τρίτος συνεργός τους παραμένει ακόμη άγνωστος. Οι τρεις αλλοδαποί είχαν στήσει ενέδρα στο υπόστεγο του σπιτιού ενός 66χρονου και, φορώντας κουκούλες, τον ακινητοποίησαν μόλις πάρκαρε το αυτοκίνητό του. Αφού του έδεσαν τα χέρια με σχοινί και τον φίμωσαν, άρπαξαν από τις τσέπες του 130 ευρώ.

Έπειτα, παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού και ακινητοποίησαν και την 72χρονη σύζυγό του, την οποία επίσης έδεσαν και φίμωσαν. Ερεύνησαν τους χώρους, βρήκαν ένα χρυσό δαχτυλίδι και μία χρυσή βέρα και τράπηκαν σε φυγή.

Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για τον εντοπισμό των δύο δραστών και την ταυτοποίηση του συνεργού τους, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.  


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης