Μετέφεραν στην Αλβανία μισό τόνο κλεμμένα ακτινίδια!

Μετέφεραν στην Αλβανία μισό τόνο κλεμμένα ακτινίδια!

Οι δυο Αλβανοί ηλικίας 29 και 50 χρόνων είχαν τρυπώσει στο αγρόκτημα ενός 75χρονου  στις Συκιές Άρτας και δεν είχαν αφήσει ακτινίδιο ούτε για... δείγμα

Αλέξανδρος Τομπάζης: Ο πατέρας του βιοκλιματισμού
Μετέφεραν στην Αλβανία μισό τόνο κλεμμένα ακτινίδια!

Οργανωμένοι αποδείχθηκαν δύο αλλοδαποί μέλη σπείρας που λεηλατεί την παραγωγή αγροτών στην Ήπειρο, καθώς είχαν πλαστογραφήσει ακόμη και υπεύθυνη δήλωση για να μεταφέρουν στην Αλβανία την ιδιαίτερα μεγάλη ποσότητα φρούτων βάρους περίπου μισού τόνου που είχαν κλέψει!

Οι δυο Αλβανοί ηλικίας 29 και 50 χρόνων είχαν τρυπώσει στο αγρόκτημα ενός 75χρονου  στις Συκιές Άρτας και δεν είχαν αφήσει ακτινίδιο ούτε για... δείγμα! Συνολικά, είχαν κλέψει γύρω στα 500 κιλά και τα είχαν φορτώσει στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν με σκοπό να τα μεταφέρουν στην πατρίδα τους και να τα πουλήσουν. Τους σταμάτησε, όμως, ένα μπλόκο ανδρών της Ο.Π.Κ.Ε..

Οι δράστες έδειξαν στους αστυνομικούς την υπεύθυνη δήλωση που είχαν καταρτίσει, προσπαθώντας να αποδείξουν ότι το φορτίο ήταν νόμιμο. Όμως, εκείνοι κατάλαβαν αμέσως ότι ήταν πλαστή, τους συνέλαβαν και κατέσχεσαν τα ακτινίδια, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Οι δυο Αλβανοί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ το αστυνομικό τμήμα Περιφέρειας ερευνά αν έχουν κλέψει και άλλα αγροτικά προϊόντα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης