Αστυνομικός - «μαϊμού» έκανε ελέγχους στη Ρόδο

Αστυνομικός - «μαϊμού» έκανε ελέγχους στη Ρόδο

Συνελήφθη και κατά τη διάρκεια της προανάκρισης αποκαλύφθηκε ότι στις 7 Σεπτεμβρίου είχε σταματήσει ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο νεαροί ηλικίας 22 και 21, τους έβαλε χειροπέδες και ερεύνησε τους εσωτερικούς χώρους του οχήματός τους

«Ψήφος» στον Γ. Δημαρά από τον Π. Φασούλα
Αστυνομικός - «μαϊμού» έκανε ελέγχους στη Ρόδο
Το όνειρό του ήταν να γίνει αστυνομικός, αλλά το ότι δεν κατάφερε να το πραγματοποιήσει δεν τον εμπόδισε να… παριστάνει τον αστυνομικό της Ασφάλειας. Εφοδιάστηκε με όλα τα απαραίτητα -εκτός από όπλο- και άρχισε να κάνει… ελέγχους στο δρόμο!

Οι… πραγματικοί αστυνομικοί που σταμάτησαν για έλεγχο το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος ύποπτος στην περιοχή της Ιαλυσού στη Ρόδο, τα έχασαν όταν βρήκαν μέσα ένα φορητό μπλε φάρο όμοιο με αυτούς των συμβατικών αυτοκινήτων της Ασφάλειας, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ, ένα φακό και ένα ζευγάρι χειροπέδες.

Ο αστυνομικός - «μαϊμού» συνελήφθη και κατά τη διάρκεια της προανάκρισης αποκαλύφθηκε ότι στις 7 Σεπτεμβρίου είχε σταματήσει ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο νεαροί ηλικίας 22 και 21, τους έβαλε χειροπέδες πραγματικού αστυνομικού και ερεύνησε τους εσωτερικούς χώρους του οχήματός τους. Οι νεαροί βρέθηκαν και τον αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου που του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή, αντιποίηση αρχής και παράνομη κατακράτηση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης