Συλλήψεις αλλοδαπών στο αεροδρόμιο Καλαμάτας

Συλλήψεις αλλοδαπών στο αεροδρόμιο Καλαμάτας

Προσπάθησαν να ταξιδέψουν για το Μιλάνο της Ιταλίας με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Ξανά μαζί Γερμανού - Παρθένης;
Συλλήψεις αλλοδαπών στο αεροδρόμιο Καλαμάτας
Ένας 33χρονος Σουηδός, μία 33χρονη Σύρια και τρεις Σομαλές, 28, 19 και 21 ετών συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Καλαμάτας γιατί προσπάθησαν να ταξιδέψουν για το Μιλάνο της Ιταλίας με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Στην πρώτη περίπτωση, οι αστυνομικοί κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων της 33χρονης Σύριας, την οποία συνόδευε ο 33χρονος Σουηδός, διαπίστωσαν ότι κατείχε πλαστό διαβατήριο Ιρακινών Αρχών με επικολλημένη άδεια διαμονής Σουηδικών Αρχών, το οποίο και κατασχέθηκε καθώς και ένα πλαστό Σουηδικό διαβατήριο, για το ανήλικο τέκνο της.

Στη δεύτερη περίπτωση, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων της 19χρονης και της 21χρονης, τις οποίες συνόδευε η 28χρονη, διαπιστώθηκε ότι κατείχαν ένα πλαστό Ολλανδικό διαβατήριο και μία πλαστή Ολλανδική ταυτότητα, τα οποία κατασχέθηκαν.

Κλείσιμο
Όπως προέκυψε από τον έλεγχο, στην πρώτη περίπτωση ο 33χρονος είχε μεταφέρει την 33χρονη και το ανήλικο τέκνο της από την Αθήνα με σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για το Μιλάνο της Ιταλίας κάτι που συνέβη και στην δεύτερη περίπτωση με την 28χρονη να μεταφέρει στην Καλαμάτα τις άλλες δύο ομοεθνείς της, επίσης από την Αθήνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης