Κρούσματα ληστειών μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Κρούσματα ληστειών μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Ενας 20χρονος κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ληστείας από πέντε άτομα, τα οποία, με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου και χρήση σωματικής βίας τον λήστεψαν

Κρούσματα ληστειών μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Πυκνώνουν το τελευταίο διάστημα τα κρούσματα ληστειών εντός των χώρων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ.,  το βράδυ της Τρίτης ένας 20χρονος κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ληστείας από πέντε άτομα, τα οποία, με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου και χρήση σωματικής βίας του απέσπασαν μία ηλεκτρονική συσκευή, μικρό χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό συνέβη μέσα στο πανεπιστημιακό ‘κάμπους'.

Ανάλογα περιστατικά καταγγέλθηκαν το τελευταίο διάστημα κι από άλλα θύματα, προκαλώντας την ανησυχία της πανεπιστημιακής κοινότητας.

Κλείσιμο
Στο μεταξύ, σακούλες με είδη ρουχισμού, που προορίζονταν για φιλανθρωπίες, έκλεψε, χθες το μεσημέρι, ένας 33χρονος αλλοδαπός στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Ο δράστης συνελήφθη από δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ενώ, όπως έγινε γνωστό, κατηγορείται ότι κατά τη σύλληψή του προέβαλε αντίσταση, απειλώντας και εξυβρίζοντας τους αστυνομικούς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης