Γκιουλέκας για Μπουτάρη: Έχει φύγει από τα γήινα και νομίζει πως μιλάει με τον Θεό

Γκιουλέκας για Μπουτάρη: Έχει φύγει από τα γήινα και νομίζει πως μιλάει με τον Θεό

«Eπειδή μιλάμε για τον Γιάννη Μπουτάρη δεν μπορεί να ασχοληθεί κανένας σοβαρά μαζί του. Τον αφήνω στην θλίψη του και στην απομόνωση του», είπε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Θεσσαλονίκης

Αποκάλυψη: Ερχεται τo Smart της Renault
Γκιουλέκας για Μπουτάρη: Έχει φύγει από τα γήινα και νομίζει πως μιλάει με τον Θεό
Το θέμα των ύβρεων του Γιάννη Μπουτάρη προς το πρόσωπό του έθιξε σήμερα ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Θεσσαλονίκης, Κώστας Γκιουλέκας, τονίζοντας πως άλλο είναι η πολιτική αντιπαράθεση ή η διαφωνία και άλλο οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί.

«Μου θύμισε τους ανθρώπους που έχουν φύγει από τα γήινα και μιλούν με τον Θεό. Για το πρώτο περιστατικό ζήτησε συγνώμη. Χθες το επανέφερε. Επειδή μιλάμε για τον Γιάννη Μπουτάρη δεν μπορεί να ασχοληθεί κανένας σοβαρά μαζί του. Τον αφήνω στην θλίψη του και στην απομόνωση του» τόνισε ο κ. Γκιουλέκας.

«Όχι τίποτα άλλο, αλλά μπορεί να φάμε και ξύλο σε καμιά επόμενη συνεδρίαση. Λυπάμαι ειλικρινά αλλά δεν μπορούσα να το αφήσω έτσι μετά την επανάληψη την χθεσινή», συμπλήρωσε.

Σημειώνεται πως, πριν από περίπου 15 ημέρες ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σε κομματική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ αποκάλεσε «βλάκα»  τον κ. Γκιουλέκα και ακολούθως ζήτησε συγνώμη για τον χαρακτηρισμό ενώ χθες στην συνέλευση της Πρωτοβουλίας τόνισε «επειδή είμαι αθυρόστομος αναγκάζομαι να ζητήσω συγνώμη από ανθρώπους που σιχαίνομαι, όπως με τον Παπαγεωργόπουλο ή τον βλάκα τον Γκιουλέκα, για την ακρίβεια που είπα βλάκα τον Γκιουλέκα».

Πηγή:
Κλείσιμο
seleo.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης