Αφέθηκε ελεύθερος με όρους ο επιστάτης του επιχειρηματία Πάλλη

Αφέθηκε ελεύθερος με όρους ο επιστάτης του επιχειρηματία Πάλλη

O κατηγορούμενος υποστήριξε ότι τα συλλεκτικά όπλα αλλά και τα όπλα της προσωπικής φρουράς του επιχειρηματία αγοράζονταν από της ΗΠΑ και έφεραν όλα τα παραστατικά

Αφέθηκε ελεύθερος με όρους ο επιστάτης του επιχειρηματία Πάλλη
Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο επιστάτης στην οικία του Αναστάσιου Πάλλη, ο οποίος κατηγορείται για διακεκριμένη οπλοκατοχή σε βαθμό κακουργήματος.

Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία του ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι τα συλλεκτικά όπλα αλλά και τα όπλα της προσωπικής φροπυράς του επιχειρηματία (ο οποίος καταζητείται) αγοράζονταν από της ΗΠΑ και έφεραν όλα τα παραστατικά.

Κλείσιμο
Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο κατηγορούμενους υποστήριξε στην απολογία του ότι δεν  είχε πέσει ποτέ στη αντίληψή του να επισκέπτεται το σπίτι ή το μουσείο του επιχειρηματία Αν. Πάλλη κάποιο πρόσωπο που να προέρχεται ή να σχετίζεται με τη Χρυσή Αυγή.

Σε δήλωσή της η δικηγόρος του κατηγορούμενου επιστάτη Αλεξάνδρα Καραβιώτη ανέφερε ότι η μη προφυλάκισή του αποτελεί μια θετική εξέλιξη καθώς όπως είπε δεν μπορεί οι αθώοι να μπαίνουν στο πεδίο βολής ενός επιχειρηματικού πολέμου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης