Κομοτηνή: Αλλοδαποί συνελήφθησαν με όπλα, ναρκωτικά και πλαστά ευρώ

Κομοτηνή: Αλλοδαποί συνελήφθησαν με όπλα, ναρκωτικά και πλαστά ευρώ

Σε έρευνα στο σπίτι 54χρονου οι αστυνομικοί βρήκαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 13,3 γραμμαρίων, ένα περίστροφο με δύο θήκες, 31 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και έναν κάλυκα περιστρόφου

Ο Γιάννης, η Ελένη και η αναμενόμενη ανθοδέσμη!
Κομοτηνή: Αλλοδαποί συνελήφθησαν με όπλα, ναρκωτικά και πλαστά ευρώ
Ένας 54χρονος Γεωργιανός που έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές μπήκε στο στόχαστρο και της Δίωξης Ναρκωτικών στην Κομοτηνή, μετά από πληροφορίες ότι είχε εμπλακεί και στη διακίνηση χασίς. Όμως, ο αλλοδαπός συνελήφθη μαζί με έναν 55χρονο Ρώσο με τον οποίο είχαν μαζί ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ!

Στην έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 54χρονου, δεν βρέθηκαν μόνο ναρκωτικά αλλά και οπλισμός... Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί βρήκαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 13,3 γραμμαρίων, ένα περίστροφο με δύο θήκες, 31 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και έναν κάλυκα περιστρόφου και συνέλαβαν τους δυο αλλοδαπούς.

Γεωργιανός και Ρώσος παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης για παράνομη οπλοκατοχή, κατοχή ναρκωτικών και κυκλοφορία παραχαραγμένου χαρτονομίσματος. Παράλληλα, όμως, οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο να εμπλέκονται και σε κλοπές, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν και 13 κινητά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης