«Μίλησαν» τα ευρήματα στο σπίτι των Αλβανών νταήδων

«Μίλησαν» τα ευρήματα στο σπίτι των Αλβανών νταήδων

Οι τρεις αλλοδαποί ηλικίας 25, 27 και 25 χρόνων είχαν στο σπίτι  τους μεγάλο αριθμό ηλεκτρονικών συσκευών και άλλων αντικειμένων που είχαν  κλέψει

Μετέτρεψαν πολυβολείο σε αποθήκη για χασίς!
«Μίλησαν» τα ευρήματα στο σπίτι των Αλβανών νταήδων
Τουλάχιστον μια διάρρηξη διαλευκάνθηκε στο πλαίσιο της έρευνας για  τους τρεις Αλβανούς «νταήδες» που  προκάλεσαν επεισόδια στην εμποροπανήγυρη των Γαργαλιάνων και απείλησαν με όπλο ένα μικροπωλητή, ο οποίος αρνήθηκε να τους αλλάξει τα ρούχα που του είχαν... κλέψει νωρίτερα!

Οι τρεις αλλοδαποί ηλικίας 25, 27 και 25 χρόνων είχαν στο σπίτι  τους μεγάλο αριθμό ηλεκτρονικών συσκευών και άλλων αντικειμένων που είχαν  κλέψει στις 27 Σεπτμεβρίου από ένα σπίτι της περιοχής, ενώ στην κατοχή τους κατασχέθηκαν ένα περίστροφο κρότου με πέντε φυσίγγια, 39 φυσίγγια άλλων διαμετρημάτων, δύο δενδρύλλια κάνναβης και διάφορα εργαλεία που ερευνάται αν και αυτά προέρχονται από κλοπές.

Οι δυο 25χρονοι βρίσκονταν παράνομα στη χώρα, ενώ σε βάρος του ενός εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης του  ανακριτή Λαμίας για απόπειρα ληστείας και παράβαση της νομοθεσίας για  τα όπλα και δύο καταδικαστικές αποφάσεις  του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων  και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου  Λαμίας για διάφορα αδικήματα. Ο  εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καλαμάτας  τους άσκησε δίωξη για κλοπή κατά συναυτουργία, παράβασης των νόμων  περί όπλων, ναρκωτικών και αλλοδαπών  και για απειλή και το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων συνεχίζει την προανάκριση για να εξακριβωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες παρανομίες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης