Φαήλος: Μου επιτίθενται με μίσος γιατί δεν βρίζω τη Χρυσή Αυγή

Φαήλος: Μου επιτίθενται με μίσος γιατί δεν βρίζω τη Χρυσή Αυγή

Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού απαντά «στο σκυλολόϊ του ΣΥΡΙΖΑ και των αντεξουσιαστών» γιατί δεν βρίζει τα φυλακισμένα μέλη της Χρυσής Αυγής

Η showbiz σε πρωτοφανή κρίση!
Φαήλος: Μου επιτίθενται με μίσος γιατί δεν βρίζω τη Χρυσή Αυγή
Την απάντησή του «στο σκυλολόϊ του ΣΥΡΙΖΑ και των αντεξουσιαστών και τ' @ρχ@δι@ μου τα δυο», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, που του επιτίθενται «με μίσος επειδή δεν βρίζει τη Χρυσή Αυγή» ανέβασε στο Facebook ο σύμβουλος του πρωθυπουργού και μέλος της πολιτικής γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας, Φαήλος Κρανιδιώτης.

Ο κ. Κρανιδιώτης εξηγεί: «Εγώ δεν βρίζω πατριώτες, δεν βρίζω εθνικιστές, Φυλάω τις "σφαίρες" μου για τον αληθινό αντίπαλο. Και θα σας υπογραμμίσω κάτι: ποτέ μα ποτέ δεν έχω επιτεθεί σε άνθρωπο που δεν είναι όρθιος κι ελεύθερος. Από αρχές, χαρακτήρα και επαγγελματική ιδιότητα ΣΕΒΟΜΑΙ τον οποιονδήποτε κατηγορούμενο».

Και προσθέτει: «Δεν συμφωνώ με την ΧΑ, διότι δεν είμαι φυλετιστής, δεν γουστάρω σύμβολα συστημάτων που επιτέθηκαν στο Έθνος μου, δεν θέλω κανείς να υποκαθιστά την Αστυνομία, θέλω το Κράτος να αντιμετωπίζει την λαθρομετανάστευση, την εγκληματικότητα, την πολιτική οποιαδήποτε βία και πιστεύω ακράδαντα, πως ο ακτιβισμός του πεζοδρομίου οδηγεί σε συγκρούσεις, έγκλημα, χάος και την πληρώνουν οι απλοί άνθρωποι. Θέλω μια σοβαρή αυστηρή αλλά δίκαιη εθνική Δεξιά, που θα εφαρμόζει αδιάκριτα το Νόμο κι εύχομαι να λειτουργήσει σωστά η Δικαιοσύνη και να στηριχτούν όλα στην αλήθεια και μόνο σε αυτήν». 

Κλείσιμο


Σκληρή ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ που με ανακοίνωσή του τονίζει ότι οι «συνεχείς προκλητικές δηλώσεις του κ. Φ. Κρανιδιώτη εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον πρωθυπουργό και αναδεικνύουν τις πολιτικές  συγγένειες του στενού πρωθυπουργικού περιβάλλοντος με τη Χ. Α.».

«Όταν οι στενοί άνθρωποι του κ. Σαμαρά μιλούν για "σφαίρες" που τις κρατούν για τους "αληθινούς αντιπάλους" διευκρινίζοντας πως αυτοί δεν είναι οι χρυσαυγίτες της "διπλανής πόρτας" αλλά η αριστερά, είναι κατανοητό γιατί ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του χάιδευαν το νεοναζιστικό μόρφωμα όλο το προηγούμενο διάστημα, κάνοντας τα στραβά μάτια μπροστά στην εγκληματική δράση της Χ.Α.» συνεχίζει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που καταλήγει ζητώντας από τον πρωθυπουργό «να πάρει θέση για τα μισαλλόδοξα κηρύγματα του εκλεκτού του συνεργάτη και να εγκαταλείψει τα αναμασήματα περί της θεωρίας των δυο ακρών. Με τη δημοκρατία δεν παίζουμε παιχνίδια».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης