Η INALAN προσέλκυσε 40 εκατ. ευρώ ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα, τριπλασίασε το προσωπικό της σε ένα χρόνο και παρέχει δυνατότητα σύνδεσης γρήγορου internet σε πάνω από 600.000 νοικοκυριά - Κατά 44% αυξήθηκε ο κύκλος εργασιών της.
Έτοιμο να κατακτήσει τις διεθνείς αγορές το κρητικό κρασί
Έτοιμο να κατακτήσει τις διεθνείς αγορές το κρητικό κρασί
Τα πρώτα δείγματα της φετινής σοδειάς δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για το ότι οι οινοποίηση του 2013 πρόκειται να αποτελέσει μια από τις καλύτερες σοδειές του κρητικού κρασιού τα τελευταία χρόνια
Πλώρη για να "σαρώσει" τις διεθνείς αγορές το 2014 βάζει το τοπικό κρητικό κρασί, που την τελευταία δεκαετία αναβαθμίζει συνεχώς την ποιότητά του.
Τα πρώτα δείγματα της φετινής σοδειάς δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για το ότι οι οινοποίηση του 2013 πρόκειται να αποτελέσει μια από τις καλύτερες σοδειές του κρητικού κρασιού τα τελευταία χρόνια, όπως αναφέρει το prismanews.gr. Το γεγονός ότι η άνοιξη του 2013 ήταν αρκετά θερμή για τις ανάγκες του κρητικού αμπελώνα, σε συνδυασμό με το ήπιο καλοκαίρι, αποτελούν βασικά συστατικά στοιχεία που εγγυώνται μια ποιότητα αρκετά αναβαθμισμένη σε σχέση με τις προηγούμενες.
Γνώστες μάλιστα του κρητικού κρασιού και του τοπικού αμπελών εκφράζουν την αισιοδοξία ότι οι οινοποιήσεις του 2013 πρόκειται να απογειώσουν το κρητικό κρασί που επί πολλά χρόνια πραγματοποιεί σημαντικά βήματα ανάπτυξης.
Μάλιστα το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει και ο επικεφαλής Οινοποιών του νομού, κ. Νίκος Μηλιαράκης, στο prismanews.gr, ο οποίος μιλά για το μεγάλο αυτό άλμα των οινοποιών αναφορικά με τις εξαγωγές κρασιού στο εξωτερικό. "Η καλή ποιότητα του οίνου, σίγουρα θα βοηθήσει προκειμένου να γίνουν εξαγωγές προς τα έξω ωστόσο, δε μπορούμε να το ξέρουμε αν και πόσες παραπάνω εξαγωγές μπορούν να προκύψουν από αυτό" δήλωσε ο ίδιος.
Διαβάστε αναλυτικά στο prismanews.gr
Τα πρώτα δείγματα της φετινής σοδειάς δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για το ότι οι οινοποίηση του 2013 πρόκειται να αποτελέσει μια από τις καλύτερες σοδειές του κρητικού κρασιού τα τελευταία χρόνια, όπως αναφέρει το prismanews.gr. Το γεγονός ότι η άνοιξη του 2013 ήταν αρκετά θερμή για τις ανάγκες του κρητικού αμπελώνα, σε συνδυασμό με το ήπιο καλοκαίρι, αποτελούν βασικά συστατικά στοιχεία που εγγυώνται μια ποιότητα αρκετά αναβαθμισμένη σε σχέση με τις προηγούμενες.
Γνώστες μάλιστα του κρητικού κρασιού και του τοπικού αμπελών εκφράζουν την αισιοδοξία ότι οι οινοποιήσεις του 2013 πρόκειται να απογειώσουν το κρητικό κρασί που επί πολλά χρόνια πραγματοποιεί σημαντικά βήματα ανάπτυξης.
Μάλιστα το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει και ο επικεφαλής Οινοποιών του νομού, κ. Νίκος Μηλιαράκης, στο prismanews.gr, ο οποίος μιλά για το μεγάλο αυτό άλμα των οινοποιών αναφορικά με τις εξαγωγές κρασιού στο εξωτερικό. "Η καλή ποιότητα του οίνου, σίγουρα θα βοηθήσει προκειμένου να γίνουν εξαγωγές προς τα έξω ωστόσο, δε μπορούμε να το ξέρουμε αν και πόσες παραπάνω εξαγωγές μπορούν να προκύψουν από αυτό" δήλωσε ο ίδιος.
Διαβάστε αναλυτικά στο prismanews.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα