ΚΕΔΕ: Ακραία και επικίνδυνη η προτροπή του Π. Καμένου

ΚΕΔΕ: Ακραία και επικίνδυνη η προτροπή του Π. Καμένου

Τέτοιες συμπεριφορές οδηγούν την κοινωνία στη λογική της ζούγκλας, επισημαίνει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος σχολιάζοντας τα περί λιντσαρίσματος του Χρήστου Πάχτα

Στην Δικαισύνη 11 άτομα για παράνομη υιοθεσία
ΚΕΔΕ: Ακραία και επικίνδυνη η προτροπή του Π. Καμένου
Απαράδεκτη και πρωτοφανή για τα πολιτικά δεδομένα χαρακτηρίζει η ΚΕΔΕ την προτροπή του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμένου για λιντσάρισμα του δημάρχου Αριστοτέλη Χρήστου Πάχτα, σημειώνοντας πως μία τέτοια ενέργεια είναι αδιανόητη για αρχηγό κοινοβουλευτικού κόμματος.

Η προτροπή αυτή έρχεται σε συνέχεια των επιθέσεων που δέχεται τελευταία ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και οι άνθρωποί της, σημειώνει η ΚΕΔΕ και υπογραμμίζει πως τέτοιου είδους νοοτροπίες και συμπεριφορές είναι ακραίες και επικίνδυνες, καλλιεργούν και υποθάλπουν τη βία και οδηγούν την κοινωνία στη λογική της ζούγκλας.

«Είναι αδιανόητο αρχηγός ενός κοινοβουλευτικού κόμματος να προτρέπει τους πολίτες σε πρακτικές, που αμφισβητούν το δημοκρατικό μας πολίτευμα, για το οποίο ο ίδιος ο κ. Καμένος είναι ταγμένος να υπερασπίζεται και να υπηρετεί», καταλήγει η ανακοίνωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης