Κύπρος: Άφαντος ο ιδιοκτήτης της εταιρείας που έταζε δουλεία σε ανέργους

Κύπρος: Άφαντος ο ιδιοκτήτης της εταιρείας που έταζε δουλεία σε ανέργους

Οι πρώτοι 72 που είχαν σταλεί στη Λιλ της Γαλλίας βρέθηκαν μπροστά στη πραγματικότητα - Η εταιρεία ήταν απάτη και στη Γαλλία δεν τους περίμενε ούτε δουλειά, ούτε πρόνοια για το πώς θα έπρεπε να επιστρέψουν στη Κύπρο

Κύπρος: Άφαντος ο ιδιοκτήτης της εταιρείας που έταζε δουλεία σε ανέργους
Mε άγριες διαθέσεις συγνετρώθηκαν δεκάδες εξαπατημένοι Κύπριοι έξω από τα γραφεία της εατιρείας που τους είχε τάξει δουλειά στο εξωτερικό εισπράττοντας από τον καθένα 620 ευρώ.

Οι πρώτοι 72 που είχαν σταλεί στη Λιλ της Γαλλίας βρέθηκαν μπροστά στη πραγματικότητα. Η εταιρεία ήταν απάτη και στη Γαλλία δεν τους περίμενε ούτε δουλειά, ούτε πρόνοια για το πώς θα έπρεπε να επιστρέψουν στη Κύπρο.

Οι περισσότεροι απένταροι, δεν μπορούσαν να πληρώσουν τη διαμονή και τα εισιτήρια επιστροφής τους. Την Κυριακή επέστρεψαν με δικά τους έξοδα οι πρώτοι 30 και σήμερα αναμένεται η επιστροφή των υπολοίπων με έξοδα του κράτους, τα οποία στη συνέχεια θα πρέπει να επιστραφούν.

Κλείσιμο
Η εταιρεία με την επωνυμία «Κρασσόπουλος» από την περασμένη Παρασκευή κατέβασε ρολά και ο ιδιοκτήτης παραμένει άφαντος. Όπως προέκυψε από τις αστυνομικές ανακρίσεις, η εταιρεία ενεγγράφη από άτομο το οποίο χρησιμοποιούσε ταυτότητα στο όνομα Γεώργιος Κρασσόπουλος από την Ελλάδα.

Όπως διαπιστώθηκε, ο Γεώργιος Κρασσόπουλος είναι υπαρκτό πρόσωπο και ζει στην Ελλάδα.

Ωστόσο είχε δηλώσει κλοπή ταυτότητας. Αυτή τη κλεμμένη ταυτότητα χρησιμοποίησε το κύκλωμα της απάτης τάζοντας δουλειές σε κύπριους άνεργους στο εξωτερικό.

Συνολικά εξαπατήθηκαν 210 άτομα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης