Ιδιοκτήτης βίλας στα Σύβοτα επιτέθηκε στους ενοικιαστές του

Ιδιοκτήτης βίλας στα Σύβοτα επιτέθηκε στους ενοικιαστές του

Καταγγελία ενός 31χρονου ότι ο ιδιοκτήτης της βίλας που είχε νοικιάσει για διακοπές πυροβόλησε μια φορά εναντίον του, χωρίς να τον τραυματίσει.

Απήγαγε 13χρονη για να την παντρευτεί!
Ιδιοκτήτης βίλας στα Σύβοτα επιτέθηκε στους ενοικιαστές του
Μια περίεργη υπόθεση ερευνούν με πολλή προσοχή οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, μετά την καταγγελία ενός 31χρονου ότι ο ιδιοκτήτης της βίλας που είχε νοικιάσει για διακοπές πυροβόλησε μια φορά εναντίον του, χωρίς να τον τραυματίσει.

Το περιστατικό που εκτυλίχθηκε στα Σύβοτα συνέβη την Παρασκευή και, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 44χρονος φερόμενος ως δράστης διαπληκτίστηκε με τα θύματα για τις συνθήκες διαμονής τους στην πολυτελή βίλα και άνοιξε πυρ εναντίον του. 

Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν επί τόπου, ερεύνησαν όλους τους χώρους αλλά όπλο δεν βρήκαν.

Έτσι, δεν μπόρεσαν να στοιχειοθετήσουν κατηγορία σε βάρος του 44χρονου, που ισχυριζόταν μάλιστα ότι δεν πυροβόλησε εναντίον των ενοικιαστών του αλλά προσπάθησε να τους πετάξει ένα συρραπτικό.

Πάντως, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας που τον άφησε ελεύθερο και έδωσε εντολή στους αστυνομικούς να συνεχίσουν την προανάκριση για να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης